Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ ΒΕΡΟΙΑΣ από την Πέμπτη 24/3/16 - 30/3/16

BATMAN V SUPERMAN: Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ   2D-3D
 Ώρες προβολών: 18.30 σε 3D και 21.30 σε  2D

  
Σκηνοθεσία: ΖΑΚ ΣΝΑΪΝΤΕΡ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΤΕΡΙΟ & ΝΕΙΒΙΝΤ Σ. ΓΚΟΓΙΕΡ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΝΤΑΙΑΝ ΛΕΙΝ, ΛΟΡΕΝΣ ΦΙΣΜΠΕΡΝ, ΧΟΛΙ ΧΑΝΤΕΡ, ΤΖΕΙΣΟΝ ΜΟΜΟΑ, ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ, ΕΪΜΙ ΑΝΤΑΜΣ, ΤΖΕΣΕ ΑΙΖΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΓΚΑΛ ΓΚΑΝΤΟ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Ζακ Σνάιντερ, σκηνοθέτης των «300» και του «Ανθρώπου από Ατσάλι», αναλαμβάνει το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα project στην ιστορία των υπερηρώων της DC Comics, την κινηματογραφική συνάντηση των Μπάτμαν και Σούπερμαν, των πιο γνωστών και πιο δημοφιλών σούπερ ηρώων στην ιστορία των κόμικς. Ο Χένρι Καβίλ φοράει για δεύτερη φορά τη στολή του Σούπερμαν (Κλαρκ Κεντ), ενώ ο Μπεν Άφλεκ, βραβευμένος με Όσκαρ για το «Επιχείρηση: Argo», αναλαμβάνει τον πιο απαιτητικό ρόλο της καριέρας του, αυτόν του Μπρους Γουέιν/Μπάτμαν.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης η Γκαλ Γκαντό, στο ρόλο της Πριγκίπισσας Νταιάνα/Γουόντερ Γούμαν και ο Τζέσι Αίζενμπεργκ, ως ο Λεξ Λούθορ. Οι Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φίσμπερν και Νταιάν Λέιν επιστρέφουν για δεύτερη φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC μετά τον «Άνθρωπο από Ατσάλι». Δίπλα τους ο Τζέρεμι Αίρονς, ως Άλφρεντ, ο Τζέισον Μομόα, στο ρόλο του Άρθουρ Κέρι/Άκουαμαν και η βραβευμένη με Όσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»).

Το σενάριο είναι του βραβευμένου με Όσκαρ Κρις Τέριο («Επιχείρηση: Argo») και του Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ (τριλογία «Batman», «Άνθρωπος από Ατσάλι»).

Η Λεγεώνα της Δικαιοσύνης έρχεται όλο και πιο κοντά.

Επίσημο site: http://batmanvsuperman.dccomics.com  


KUNG FU PANDA 3 2D- (ΜΕΤΑΓΛ.)    
Ώρες προβολών: 18.00 και 20.00 σε  2D

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το 2016, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchises κινουμένων σχεδίων στον κόσμο επιστρέφει με την μεγαλύτερη κωμική περιπέτεια, το "Kung Fu Panda 3"! Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες. Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook:  http://www.facebook.com/cinestarveria


Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA