Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Τα εγκαίνια και η παράδοση της αναβαθμισμένης περιοχής της Πλατείας Χρηματιστηρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, στις 17.00, από το
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά και τη διοίκηση του Δήμου.
             Το έργο «βιοκλιματική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής Πλατείας Χρηματιστήριου» περιλαμβάνει καίριες παρεμβάσεις σε ένα σημαντικό τμήμα του παλιού εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς, Εγνατία, Ίωνος Δραγούμη, Τσιμισκή  και Δωδεκανήσου.
             Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης και ο Σύμβουλος οργάνωσης και παρακολούθησης ενεργειακών προγραμμάτων, Σπύρος Κάνουρας.
            Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση, ενώ ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα μοιράσει φυτά στους παρευρισκόμενους και η ομάδα ερασιτεχνών φωτογράφων f14-κοινόν φωτογράφων θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με εικόνες κτιρίων της περιοχής.