Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Μαργαρίτα Χιονίδη - "Μα πως μπορείς"

Βιογραφικό
Η Μαργαρίτα Χιονίδη γεννήθηκε στη Γεωργία από Έλληνα πατέρα Ποντιακής καταγωγής και από Αρμένισα μητέρα. Σε ηλικία τριών ετών
ήρθε μαζί με την οικογένειά της στην Ελλάδα.
Μεγάλωσε μέσα στα ερεθίσματα δύο πολιτισμών (Ελληνικού και Αρμένικου) οι οποίοι έχουν τη βάση τους στη μουσική. Συμμετείχε σε διάφορες μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου της και όσο περνούσε ο καιρός ένιωθε όλο και πιο έντονη την αγάπη της για τη μουσική και ιδιαίτερα για το τραγούδι. 
Στα 15 της σε μία οικογενειακή έξοδο σε ένα Ρεμπετάδικο, της δόθηκε το μικρόφωνο με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί το μαγαζί και ο επιχειρηματίας να της προτείνει συνεργασία. Έτσι άρχισε η επαγγελματική της καριέρα. Όσο περνούσε ο καιρός η μία επαγγελματική πρόταση διαδεχόταν την άλλη μέχρι που ξεκίνησε να εμφανίζεται στο FOX (Μουσική Σκηνή) όπου παραμένοντας 2,5 χρόνια συνεργάστηκε με τους: Μαργαρίτη, Γερολυμάτο, Στανίση, Λιζέτα Νικολάου, Νομικό, Δούκισσα, Μυτιληναίο, Ζιγκ Ζαγκ και άλλους.
Το 2012 ξεκινάει να τραγουδάει στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, στο πλευρό του Πάνου Κιάμου.
Έτοιμη πια καλλιτεχνικά αποφασίζει και συνεργάζεται με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου που πίστεψαν στη φωνή της και στο ταλέντο της και της εμπιστεύτηκαν το πολύ όμορφο τραγούδι "ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ'' που αποτελεί ουσιαστικά και τη πρώτη της γνωριμία με το ευρύ κοινό και τα Media.
Το καλοκαίρι του 2013 ξαναεμφανίζεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, αυτή τη φορά στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού και ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της το Μάρτιο του 2014 μετά από μία άκρως πετυχημένη σαιζόν που διήρκησε στο σύνολο της, 12 μήνες.
Την άνοιξη του 2015 ερμηνεύει το Τραγούδι “ΆΝΤΡΑ ΔΕΙΛΕ” στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους ο Δημήτρης Γιώτης και κυκλοφορεί απο την Noizelabel σε διανομή της Spicy Effect. Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη και ακούστηκε σε όλα τα ραδιόφωνα  και στο Mad Greekz.
Από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2016 εμφανίζεται στο PREMIERA LIVE στο Βόλο.
Στις αρχές Ιανουαρίου 2016 κυκλοφορεί το τραγούδι “ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ” σε δικούς της στίχους και μουσική. ΄Εχει οπτικοποιηθεί από τον Γιάννη Παπαδάκο και ήδη έχει αγαπηθεί από πολλά ραδιόφωνα της χώρας.

Αποκλειστικά από το AllGreekStars



Credits για το "Μα πως μπορείς"

Τύμπανα - Ανδρέας Μουζάκης
Ηλεκτρικό Μπάσσο / Προγραμματισμός / Φωνητικά - Θεόφιλος Μητρέντσης
Κιθάρες Ηλεκτρικές / Κιθάρες Ακουστικές - Ντίνος Μπιζοβίτης
12χορδη Ακουστική κιθάρα / Σόλο Ηλεκτρική Κιθάρα - Ντίνος Μπιζοβίτης
Πιάνο Ακουστικό / Πιάνο Ηλεκτρικό / Keyboards / Ney - Γιώργος Νάτσιος
Ακουστικά Βιολιά / String Ensemble Perparim Zeqiraj
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Studio 3ηχο στην Αθήνα.

Επίσημη σελίδα στο Facebook

Twitter

Instagram

Επίσημο κανάλι στο Youtube