Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ 
ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ
Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα για το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του,
 η ΝΕ Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει  τα εξής:
    Όπως προβλέπεται την ευθύνη της εγκατάστασης και σίτισης των προσφύγων στους χώρους προσωρινής φιλοξενίας στην Πιερία  την έχει αναλάβει ο Στρατός και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.
   Ειδικότερα ο Στρατός ανέλαβε το γήπεδο Χράνης, (χώρο που υπέδειξε ο Δήμαρχος κ. Χιονίδης), το Καμπινγκ  Νηρέας, και το κτήμα Ηρακλή η δε Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ το ξενοδοχείο Ορφέας.
     Επικουρικά στηρίζουν τους πρόσφυγες με ένα πρωτοφανές κύμα αλληλεγγύης  δεκάδες εθελοντικές οργανώσεις στο νομό μας. Έχουν συγκεντρωθεί είδη πρώτης ανάγκης τα οποία  μοιράζονται όπου χρειαστεί, με επιτυχή συντονισμό μεταξύ τους, χωρίς την επόπτευση των Δήμων η της Αντιπεριφέρειας. Την ίδια ώρα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας πλήθος Δημάρχων και Περιφερειαρχών-που δεν ανήκουν στο Συριζα- πήραν πρωτοβουλίες για το συντονισμό αναλόγων δραστηριοτήτων.
     Είμαστε περήφανοι που τα μέλη μας, τα στελέχη και οι φίλοι μας   συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά σε αυτές τις δραστηριότητες και είμαστε σίγουροι ότι όλο και περισσότεροι πολίτες θα αγκαλιάσουν την  προσπάθεια αυτή, απομονώνοντας κάποιες μεμονωμένες φωνές ξενοφοβίας και ρατσισμού.

NE ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ