Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 θα ξεκινήσουν εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και συγκεκριμένα
στον αριθμό 29, στη συμβολή του πεζοδρόμου με την οδό Ερμού.
Οι εργασίες προβλέπεται να διαρκέσουν τρεις ημέρες, κατόπιν της άδειας εκσκαφής που παραχωρήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, μετά το σχετικό αίτημα της εταιρίας.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υπενθυμίζει ότι ενόψει των εργασιών πεζοδρόμησης του τμήματος της Αγ. Σοφίας, είχε καταστήσει σαφές προς όλους τους οργανισμούς, μέσω εγγράφων, συναντήσεων και ανακοινώσεων, ότι θα έπρεπε να λάβουν εγκαίρως όλα τα απαραίτητα μέτρα συντήρησης και επισκευής. Εν τούτοις, ζητείται η παρέμβαση στο νεοδιαμορφωθέντα πεζόδρομο, λόγω βλάβης του δικτύου.
Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να εγκρίνει τις προβλεπόμενες εργασίες και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μείωση των συνεπειών. Αρμόδιος τεχνικός υπάλληλος έχει οριστεί ήδη, με στόχο τον έλεγχο της έγκαιρης και έντεχνης αποκατάστασης του τμήματος του πεζοδρόμου, στο οποίο θα γίνει η εκσκαφή και η αποκατάσταση της βλάβης.