Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Από σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 1 Απριλίου  2016, θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στον 31ο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων
ηλεκτρονικών υπολογιστών για την απόκτηση πιστοποιητικού των τριών ενοτήτων (επεξεργασίας κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, υπηρεσίες διαδικτύου) αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Δημόσιο για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π. και από την αγορά εργασίας, που πραγματοποιεί  η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.)
Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις  10.00 έως και τις 14.00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 36 ωρών, ξεκινά τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και το  κόστος συμμετοχής είναι 110 ευρώ.

Στο παραπάνω κόστος συμπεριλαμβάνονται:
·      Τα έξοδα κατευθυνόμενης εκπαίδευσης με εισηγητή/ρια απόφοιτο/η ΑΕΙ
·      Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου
·      Τα έξοδα των εξετάσεων (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

             Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
  • Δύο φωτοτυπίες ταυτότητας
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Εξαιτίας του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.