Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η 'Ωρα της Γης 2016
Σάββατο 19 Μαρτίου 2016
Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης, 20.15’


Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας για άλλη μία χρονιά συμμετέχει στην παγκόσμια αυτή δράση (EARTH HOUR), διοργανώνοντας μια βόλτα με τα ποδήλατά μας, στις γειτονιές της Κατερίνης. Καλούμε τους φίλους του ποδηλάτου να σβήσουν τα φώτα και να ποδηλατίσουν μαζί μας για μία ώρα 20.30’-21.30’.
Αυτή την Ώρα της Γης ας ενεργοποιήσουμε την κοινωνική μας δύναμη για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για ένα καθαρότερο περιβάλλον ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Το φως του ποδηλάτου μας, του πιο οικολογικού μέσου μετακίνησης, ας είναι το μόνο φως που θα λάμψει αυτή την Ώρα!
Αυτή είναι η ΩΡΑ μας για την κλιματική αλλαγή, γιατί το μέλλον μας αρχίζει…. σήμερα!

Σχετικά με τη δράση:
Σβήνουν και φέτος στις 20.30 (τοπική ώρα) και για μία ώρα τα φώτα το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016. H δράση έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στα θέματα της κλιματικής αλλαγής.
Διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2007 από το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) στην Αυστραλία και γρήγορα επεκτάθηκε σε διάφορα σημεία του κόσμου.
Για άλλη μια χρονιά συμμετέχουμε σε σχετικές εκδηλώσεις σε πλατείες και σε χώρους συναθροίσεων, είτε και από το σπίτι μας, κλείνοντας τα φώτα κι ότι άλλο καταναλώνει ηλεκτρικό ρεύμα, για μια ώρα. 
Μια ώρα μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα και τους δικτυακούς μας φίλους!

Εκ του Δ.Σ. της Ποδηλατικής Από-Δρασης Πιερίας,