Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Το σημείο διανομής επισιτιστικής βοήθειας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Τις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΑΣ στο Μακροχώρι, σημείο όπου πραγματοποιείται από την Τρίτη 15 Μαρτίου διανομή τροφίμων και ειδών υγιεινής στους ωφελούμενους του
προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)», επισκέφτηκαν το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης με τον  Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Εθελοντισμού, Θεόφιλο Κορωνά, διαπιστώνοντας την άριστη λειτουργία της διαδικασίας από τους υπαλλήλους του Δήμου Βέροιας και της Π.Ε. Ημαθίας. 

Όπως ενημερώθηκε ο Δήμαρχος από τους συντονιστές του προγράμματος, η διαδικασία καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας κύλησε ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον αριθμό των ωφελουμένων που τελικά εξυπηρετήθηκε να αγγίζει τα 1400 άτομα από τους 1800 περίπου συνολικά δικαιούχους του προγράμματος στο Δήμο Βέροιας.  

Στους ωφελούμενος μοιράστηκαν τρόφιμα, φρούτα (μήλα, ακτινίδια), χυμοί ροδάκινο, είδη καθαριότητας καθώς και είδη ατομικής υγιεινής ενώ τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται νέα διανομή βοήθειας προς τους δικαιούχους.