Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ

Αλήθεια, κύριε Χιονίδη ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε: Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι η δημιουργία ενός χώρου στάθμευσης στα όρια της πόλης(σχεδόν έξω από την πόλη) και σε
μια περιοχή αραιοκατοικημένη, στην οποία μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων έχουν ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης,. είναι έργο αναγκαίο και πνοής.

Ερώτημα Πρώτο: 
Ποιους θα εξυπηρετήσει ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης;(η γειτονιά ξέρει).

Ερώτημα Δεύτερο: 
Πόσες παιδικές χαρές υπάρχουν στην περιοχή της επέκτασης Ευαγγελικών και αν υπάρχουν σε τι κατάσταση είναι;

Ερώτημα Τρίτο : 
Σε τι κατάσταση είναι οι χώροι πράσινου στη συγκεκριμένη περιοχή(τα ερωτήματα είναι ρητορικά).Είναι  κατά κάποιο τρόπο ζωντανοί, χάρη στο φιλότιμο των κατοίκων.

Αν θέλετε ουσιαστικά να αναπλαστεί η περιοχή δημιουργείστε ασφαλείς χώρους για να παίζουν τα παιδιά, τα οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων, πηδάνε τα κάγκελα του σχολείου για να παίξουν,στη χειρότερη παίζουν στο δρόμο.
Φτιάξτε αποχετευτικό  σύστημα για τα βρόχινα νερά που λείπει από πολλούς δρόμους της περιοχής,με συνέπεια όταν βρέχει αυτοί να γεμίζουν νερό,το οποίο μένει στάσιμο για πολλές μέρες.

Υ.Σ 
Ελπίζω ότι αφού βρήκατε τα χρήματα να κάνετε το συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης,να βρείτε και το τεράστιο ποσό που απαιτείται, ώστε να μπει ένα φανάρι στο συγκεκριμένο σημείο,για να μπορούν να περνάνε τα παιδιά που πάνε στο σχολείο (16 Δημοτικο) με περισσότερη  ασφάλεια.
Έπεται συνέχεια,

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ
Κάτοικος Επέκτασης Ευαγγελικών