Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Αποφασισμένος να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων ο Βαγγέλης Λαγδάρης. Συνέντευξη στο ΕΠΤΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αποκλειστική συνέντευξη του δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη
Με μακρά θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευρύτερα στα κοινά της Πιερίας ο Δήμαρχος Ευάγγελος Λαγδάρης αξιοποιεί, εδώ και ενάμισι χρόνο, τις γνώσεις και τις εμπειρίες του
στον ενιαίο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Διαθέτοντας ικανότητα, όραμα και διάθεση για δημιουργικότητα, έχοντας επιλέξει δίπλα του κατάλληλους αιρετούς και υπαλλήλους ως άμεσους συνεργάτες του αλλά και διατηρώντας καθημερινή επαφή και επικοινωνία με τοπικές Αρχές, φορείς, συλλόγους και δημότες, επιδιώκει, σύμφωνα με τη συνέντευξη που ακολουθεί, να φέρει μια καινούργια ανάπτυξη, να αναβαθμίσει τη ζωή των κατοίκων της περιοχής αλλά και να αναδείξει τον Δήμο εντός και εκτός Πιερίας. 
Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική κρίση, τη μεταναστευτική κρίση, την κρίση στον αγροτικό τομέα και στην ανάπτυξη, ο κ. Λαγδάρης δεν στέκεται στα προβλήματα και στα εμπόδια αλλά στη λύση των προβλημάτων και στην υπερπήδηση των εμποδίων, γι αυτό και εμφανίζεται αισιόδοξος μεταδίδοντας παράλληλα αυτή την αισιοδοξία και στους γύρω του, στους δημότες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. «Κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων»! 



Ολόκληρη η συνέντευξη του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελου Λαγδάρη, στην «ΕΠΤΑ», έχει ως εξής: 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ