Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΟΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ Π. ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΝΑΝΟ

Σε μια αίθουσα που ξεπερνούσε τα 1000 άτομα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία για φέτος  εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης.
Ομιλητής ήταν ο π. Ανδρέας Κονάνος, καθηγητής – θεολόγος με θέμα «Πώς μιλάμε στους νέους για το Θεό σήμερα». Ο ομιλητής καθήλωσε το πολυπληθές ακροατήριο, που πλημμύρισε την αίθουσα, τους διαδρόμους και την έξοδο του κτιρίου, με το χάρισμα του ζωντανού λόγου του που απέπνεε εμπειρία από την βιωματική επαφή του με τον Θεό και τους ανθρώπους. 
Την εκδήλωση πλαισίωσε με Παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια η  χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Πατρή. Για άλλη μια φορά οι κυρίες και οι κύριοι της χορωδίας εντυπωσίασαν με την άψογη παρουσία τους. Παρέσυραν το κοινό να συμμετέχει, σιγοτραγουδώντας τους γνώριμους σκοπούς. Την χορωδία συνόδευσαν οι μουσικοί: Σ. Καστιούλης ακορντεόν, Χ. Παπαγιαννούλης σαντούρι και Β. Τσιγκαρόπουλος φλογέρα.
Ευχαριστούμε θερμά στη Διοίκηση της Σχολής Γονέων για το κάλεσμα, για την ευκαιρία που μας έδωσαν να συμμετέχουμε σε μια τόσο σπουδαία εκδήλωση.
Ευχαριστούμε επίσης τον πατέρα Ανδρέα Κονάνο για τα καλά του λόγια..τις ευχές του, είθε να μας έχει πάντοτε στις προσευχές του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Αναστάσιος Μπογιατζής                                    Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου