Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μαζικές απολύσεις στην επιχείρηση Olympous Plaza

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
Συνέβη χθες και θα το χαρακτήριζα «Απάνθρωπο» 
Απολύθηκε χθες όλο το προσωπικό καθαρισμού των Olympous Plaza.
Έξι καθαρίστριες έχασαν μαζικά την εργασία τους, έπειτα από πάρα πολλά έτη σκληρής και
υπεύθυνης εργασίας στην επιχείρηση Olympous Plaza. 
Έξι γυναίκες, από τις οποίες οι μισές αποτελούν Μονογονεϊκές οικογένειες που μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους χωρίς καμία βοήθεια.
Έξι οικογένειες, με παιδιά που σπουδάζουν, ήρθαν αντιμέτωπες με το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας,… ποιος άραγε να φταίει?...... σίγουρα όχι η «κρίση», αλλά η απληστία του εργοδοτικού προσώπου, το όποιο χρησιμοποιώντας έναν πανέξυπνο και νομικά ανυπόστατο τρόπο, πέταξε στο δρόμο κυριολεκτικά αυτές τις έξι γυναίκες, αφήνοντας τις οικογένειες τους στο έλεος του Θεού. 
Αυτά λοιπόν συμβαίνουν γύρω μας, χωρίς κανένα έλεος, χωρίς συνείδηση και πατώντας επί πτωμάτων, κάποιοι  «απ»άνθρωποι  αποφασίζουν για την μοίρα των αδυνάτων ανθρώπων,που δίνουν και την ψυχή τους πάνω στην εργασία  και η ανταμοιβή τους είναι ένα χαρτί με μια υπογραφή στο τέλος ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους με το κεφάλι ψηλά.
Σαν πολίτης αυτού του τόπου, το μόνο που έχω ως δικαίωμα να κάνω είναι να θυμίσω σε αυτούς τους «ανθρώπους» πως «ότι σπέρνεις θερίζεις».  Σας  το μεταφέρω και με απλά λόγια, μήπως και δεν καταλάβατε την παροιμία,  μιας και εσείς δεν είστε από χωριά όπως εμείς. 

 ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!!