Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Πρώτο Πιερικό STOP για τον Α.Ε. Καραϊσκάκη στο Κίτρος, με άρωμα Αιγινίου...

Πύδνα Κίτρους – Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-1 
Αν και ο πρωτοπόρος Α.Ε. Καραϊσκάκης προηγήθηκε στο κατάμεστο γήπεδο του Κίτρους με 0-1 στο 20\, έπειτα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, η Πύδνα (που προσπαθούσε να βγει μπροστά με
αντεπιθέσεις), κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 41΄με γκολ του Μακράκη, που έμελλε να είναι και  το τελικό σκορ του αγώνα.
Ενός δυνατού αγώνα με πολύ πάθος, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Στο πρώτο ημίχρονο κάποια λάθη των αμυντικών του Κίτρους λίγο έλειψε να στοιχίσουν ένα δεύτερο τέρμα εις βάρος του, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αλυσανδράτος, έκανε σωτήριες κι εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα νεύρα και κάποιες εσφαλμένες υποδείξεις του διαιτητή Γκράνα που προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.
Το Κίτρος ήταν πιο απειλητικό, προσπάθησε να βγει  μπροστά με οργανωμένες αντεπιθέσεις, αλλά υστερούσε στο τελείωμα των φάσεων.
Από την άλλη ο Καραϊσκάκης φάνηκε επικίνδυνος κυρίως από στημένες φάσεις, προς το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, δίχως όμως να έχει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πετύχει το τέρμα που επιθυμούσε διακαώς, αφού έπαιζε αναποτελεσματικά κυρίως με ψηλές μπαλιές.
Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο και δίνει βάσιμες ελπίδες στον Αιγινιακό να περάσει για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εάν κερδίσει αύριο τον Πιερικό, στο μεγάλο ντέρμπι της Πιερίας που θα διεξαχθεί στο Αιγίνιο....


Οι συνθέσεις:

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χάμος, Καραγκούνης (74' Καμπλιώνης), Δήμας, Κυπαρίσσης (84' Σαβελίδης), Πετρουζέλης, Μακράκης (87' Στούμπος).
ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Χούσος, Κόλλινς, Γυφτοκώστας (67' Γεωργιάδης), Φέτσης (80' Δρακάκης), Ευαγγέλου, Δημητρίου, Μπουσινάκης.


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η μεγάλη προσέλευση θεατών στο γήπεδο(κυρίως φίλων του Αιγινιακού), που παρακολουθούσαν το ντέρμπι με κομμένη την ανάσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και στήριξαν σθεναρά την Πύδνα Κίτρους. Είναι κάποια γεγονότα στη ζωή, που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να τα προσφέρει.