Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016: ΚΊΝΗΣΗ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016
ΚΊΝΗΣΗ Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου
Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος
κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος:


·         Τη Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 7.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία των Αγίων Παθών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

·         Τη Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου, στις 9.30 το πρωί, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Αποκαθηλώσεως, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

·         Την ίδια ημέρα, στις 5.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου, στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Λαζάρου.

·         Την ίδια ημέρα, στις 7.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Επιταφίου, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

·         Το Μ. Σάββατο 30 Απριλίου στις 7.30 το πρωί, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κατερίνης.

·         Την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου, τα μεσάνυχτα, θα χοροστατήσει στην Ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια θα ιερουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

·         Την ίδια ημέρα, στις 10.30 το πρωί, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό της Αγάπης (Β΄ Ανάσταση), στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Κατερίνης.

·         Την ίδια ημέρα, στις 6.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λιτοχώρου.

·         Τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πέτρας.

·         Την Τρίτη του Πάσχα 3 Μαΐου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Πλαταμώνα.

·         Την Πέμπτη τοῦ Πάσχα 5 Μαΐου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης Ν. Χράνης.

·         Την ίδια ημέρα, στις 7.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ν. Τραπεζούντας.

·         Την Παρασκευή του Πάσχα 6 Μαΐου, το πρωί, θα ιερουργήσει και θα τελέσει τον Αγιασμό, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παλιαμπέλων.

·         Το Σάββατο του Πάσχα 7 Μαΐου, στις 7.00 το απόγευμα, θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Θωμἀ Κονταριώτισσας.


ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ