Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ήττα για τη Νίκη Αιγινίου, την ημέρα που της απονεμήθηκε του κύπελλο του πρωταθλητή της Α2

Τρίποντο για μπαράζ για τον Πήγασο

Πολύ σπουδαία νίκη για τον Πήγασο Πολίχνης που επικράτησε 3-1 σετ μέσα στο Αιγίνιο επί της τοπικής ομάδας.
Ήταν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για τη συνέχεια καθώς πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στα μπαράζ των δευτεραθλητών για την Α1 κατηγορία. Με τη νίκη αυτή βρέθηκε δεύτερος πίσω από τη Νίκη Αιγινίου που είναι εδώ και μια αγωνιστική στα μπαράζ των πρωταθλητών και ένα βαθμό πάνω από την 3η Ελπίδα Αμπελοκήπων έχοντας ωστόσο ένα αγώνα λιγότερο (σήμερα αντιμετωπίζει την Κομοτηνή στην έδρα του).
Η ομάδα του Πήγασου, έχοντας πλήρη συνείδηση του πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας για τη συνέχεια μπήκε πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το πρώτο σετ να γίνει ντέρμπι με τον Πήγασο να προηγηθεί 24-26 και 1-0 στα σετ. Στο δεύτερο σετ η Νίκη φάνηκε εκτός παιχνιδιού έκανε πολλά λάθη και ο Πήγασος πήρε το σετ πολύ εύκολα 14-25 ενώ ο Στράντζαλης προχώρησε σε αλλαγές στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο το Αιγίνιο έπαιξε πολύ καλύτερα, περιόρισε τα λάθη του με αποτέλεσμα να μειώσει σε 2-1 κατακτώντας το σετ 25-22. Στο τέταρτο σετ ο Πήγασος προηγήθηκε στην αρχή του σετ, για να έχει συναρπαστική εξέλιξη το παιχνίδι καθώς παίχτηκε πού ωραίο βόλεϊ. Ο Πήγασος πήρε προβάδισμα 19-24 έχασε το ματς μπολ και με ένα σερί 5-0 η Νίκη ισοφάρισε 24-24, πέρασε μπροστά 25-24 αλλά με ένα σερί 3-0 ο Πήγασος πήρε το σετ και το παιχνίδι.
Από τη Νίκη Αιγινίου ξεχώρισαν οι Κνάπεκ και Λαμπρινός ενώ από τον Πήγασο οι Παράσογλου, Γκούκουρας και Τζιάβρας που μοιράστηκε τα σετ με τον Γκιουγκή.
Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε η απονομή του Κυπέλλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του γ΄ομίλου από τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Βαγγέλη Λαγδάρη.
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Πήγασος Πολίχνης 1-3 (24-26, 14-25, 25-22, 25-27)
Αιγίνιο (Στράντζαλης): Αναστασιάδης, Λαμπρινός, Βουλκίδης, Γεωργόπουλος, Παπαλεξίου, Γκορίδης, Κνάπεκ (λ) / Κιοσσές, Ντουντούδης, Χασιαπέτης
Πήγασος Πολίχνης (Κουτουνίδης): Κομητούδης, Ρούσσος, Γκούγκουρας, Αντύπας, Παράσογλου, Παπάζογλου, Γκιουγκής (λ) / Τζιάβρας (λ), Καπετανίδης, Μωϊσίδης, Κουκουμάκας, Χαριτωνίδης


Δείτε φωτορεπορτάζ του αγώνα εδώ