Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

             Οι αιτήσεις συμμετοχής για το πρόγραμμα εκμάθησης ρωσικής γλώσσας, επαγγελματικής ορολογίας, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

            Το πρόγραμμα που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, απευθύνεται σε άνεργους νέους και σε φοιτητές, οι οποίοι είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου, άνω των 18 ετών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ενώ υλοποιείται σε συνεργασία με τον καθηγητή ρωσικής γλώσσας και λογοτεχνίας, Αλέξιο Χατσίδη, που συμμετέχει εθελοντικά.  
            Τα μαθήματα διακρίνονται σε τρία τμήματα των 25 ατόμων το καθένα και θα παραδίδονται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132) από τις 19 Απριλίου 2016, με συνολική διάρκεια 50 ωρών.

            Αναλυτικά θα λειτουργήσουν  οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
·         Επαγγελματική ρώσικη ορολογία για αεροσυνοδούς
·         Επαγγελματική ρώσικη ορολογία για ξενοδοχειακούς υπάλληλους
·         Εκπαίδευση σε ρώσικη ορολογία για εργαζόμενους και εργοδότες

            Οι αιτήσεις συμμετοχής θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 11 Απριλίου 2016 και θα κατατίθενται μόνο ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΑΙΤΗΣΕΙΣ έως και τη συμπλήρωση των τμημάτων με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων μηνυμάτων.
Σε κάθε σπουδαστή που θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα, θα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 840295 και στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:   ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ