Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Άλωσε τη Δράμα το Κίτρος και πάει τελικό με τον Ιάλυσο Ρόδου!

Το φιλμ του αγώνα
5′ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει λίγο άουτ.
44′ Ο Γαϊδαρτζής σπάει δεξιά στον Σάντος και τον βγάζει απέναντι στον Αλυσανδράτο αλλά ο
βραζιλιάνος καθυστερεί και αντί να σουτάρει με την μια, δίνει τα περιθώρια στον αντίπαλο και χάνει την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
49′ Γέμισμα του Σάντος από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κουμπρόγλου πιάνει κοντινή κεφαλιά που μπλοκάρει ο Αλυσανδράτος
50′ Μακρινό σουτ του Δήμα έφυγε λίγο άουτ
64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, σέντρα από αριστερά του Ρεβυθόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζούδης πιάνει κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα άουτ
66′ ΓΚΟΛ! Από αριστερά και από το ύψος της περιοχής αφύλακτος ο Μακράκης σουτάρει και η μπάλα ενώ έδειχνε να είναι στον έλεγχο του Μένκα, αναπηδά και ξεγελάει με την πορεία της τον τερματοφύλακα της Δόξας κάνοντας το 0-1!
68′ Ο Σάντος χάνεται μέσα στα υψηλώσαμα στόπερ της Πύδνας και καθυστερώντας με την μπάλα χάνει ευκαιρία
78′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση της Πύδνας απέναντι σε μια αμυντική διάταξη με πολλά κενά και ο Μακράκης αποδειχθηκε χρυσή αλλαγή αφού βγαίνει αφύλακτος από αριστερά απέναντι στον Μένκα και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα διχτυα της Δόξας και κάνει το 0-2!
84′ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Βιτλή.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης, Μουτεσίδης (74′ Αθανασιάδης), Γαίδαρτζής, Παπαδόπουλος (81′ Μπάμπουρας), Μαρκόπουλος (46′ Κουμπρόγλου), Σάντος, Βραμέντζαλης.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Κόλα, Ραπτόπουλος (90′ Παυλίδης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Χάμος, Δήμας, Κυπαρίσσης (61′ Μακράκης), Καμπλιώνης (87′ Λαζαρίδης), Καραγκούνης.

Πηγή: sportdrama



Το ζευγάρι του τελικού!

Την Τετάρτη στις 7 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, ανάμεσα στην Πύδνα Κίτρους και τον Ιάλυσο!
Πύδνα και Ιάλυσος είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της Γ’ Εθνικής.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Πύδνα είναι στην 4η θέση του 2ου ομίλου και ο Ιάλυσος στην αντίστοιχη θέση του 4ου.
Ο τελικός θα γίνει στις 7/5 σε έδρα που ακόμα δεν έχει οριστεί.

http://www.mikriliga.com/