Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ. Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Πρωθυπουργός εθνικής καταστροφής και ταπείνωσης ο Α.Τσίπρας. Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα αγκαλιάσει εκατομμύρια Ελληνες που υποφέρουν

Στόν υπό σύσταση πολιτικό φορέα των Γ. Καρατζαφέρη - Τ.Μπαλτάκου ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ σύμφωνα με συγκλίνουσες και έγκυρες  πληροφορίες, φαίνεται να εντάσσεται να προσεγγίζει  ο έγκριτος,διακεκριμένος  Δικηγόρος/Ποινικολόγος και αρθρογράφος κ. Βασίλης Δ.Νουλέζας, πού στίς εθνικές  κοινοβουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2009 είχε συμπεριληφθεί και κατέλθει ως υποψήφιος Βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.Ο.Σ. στόν Ν.Πιερίας και έκτοτε έχει πλήρως απενταχθεί και αποστασιοποιηθεί από κάθε πολιτικό κόμμα.
Φέρεται να δήλωσε οτι η σημερινή ψευδοαριστεροδεξιά Κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου (μέ ενα ΣΥΡΙΖΑ μετάλλαξη του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ),η χειρότερη και πιο τραγική  της μεταπολίτευσης, ουσιαστικά εξαπάτησε  δόλια τον ελληνικό λαό, φάνηκε προς απογοήτευση όσων την εμπιστεύτηκαν  ασυνεπής και πλήρως αφερέγγυα  στήν τήρηση και εφαρμογή  των πολιτικών προεκλογικών,προγραμματικών  δεσμεύσεων και υποσχέσεων  της έναντι του παραπλανηθέντος εκλογικού σώματος ,έχει υποταχθεί και ενδώσει  πλήρως στις παράλογες απαιτήσεις των κατοχικών  και άρπαγων δανειστών και οδηγεί την υποδουλωμένη και εκποιούμενη (υπό άλωση)  πατρίδα  μας πρός την εθνική ολοκληρωτική απαλλοτρίωση και καταστροφή στήν απόλυτη εξαθλίωση, φτώχυνση  και περιθωριοποίηση τους δυστυχισμένους  Έλληνες μέ ότι αυτό συνεπάγεται,ενώ η αναιμική ,και τριχοτομημένη ΝΔ(συνονθύλευμα δεξιών,κεντρώων και χουντικών,βασιλικών) του νεοεκλεγέντος και φερέλπιδος   Κ.Μητσοτάκη, παραμένει ένα φθαρμένο και νεποτικό ανεπαρκές,παλαιό  πολιτικό κόμμα ακραίας  νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας, δέσμιο της ρουσφετολογίας, των αμαρτιών και ανομιών του παρελθόντος, βαριδίων για την νέα  άτολμη ηγεσία, που δέν μπορεί να αποτελέσει  δυστυχώς για τόν τόπο μας  πραγματικά αξιόπιστη ,εναλλακτική πολιτική πρόταση διακυβέρνησης της πτωχευμένης και λεηλατημένης(εξισλαμιζόμενης εσχάτως)χώρας μας που πρέπει να απαιτήσει περιφρουρώντας την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία της γενναίο  κούρεμα,αναδιάρθρωση τού διογκωμένου εθνικού χρέους απειλώντας ότι θα επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα και να  εκδιώξει κακήν κακώς  δίχως άλλο το βλοσυρό ,αιμοδιψές  ΔΝΤ, χωρίς νωρίτερα να έχει προχωρήσει σε πλήρη  αυτοκάθαρση,εξυγίανση.
.Συμπλήρωσε δε με έμφαση(παρόλο που δεν αυτοπροσδιορίζεται ως δεξιός)) , οτι στήν κρίσιμη αυτή εθνική καμπή το ελληνικό κοινοβούλιο,που έχει πλημμυρίσει από γραφικές καρικατούρες, χρειάζεται να εμπλουτισθεί με πολιτικό προσωπικό πού να έχει  την εντιμότητα, τήν ευθύτητα και τόν  φλογερό πατριωτισμό ενός Γ.Καρατζαφέρη που εκφράζει σήμερα  την συντριπτική πλειοψηφία των άνεργων,συνταξιούχων  και ανήμπορων συμπατριωτών μας ,όσο και αν αυτός λοιδορείται η απαξιώνεται από τό βρώμικο και πελατειακό μιντιακό σύστημα διαπλοκής. Ενώ κατέληξε ότι σε περίπτωση εκλογών θα υπάρξουν συνταρακτικές ανατροπές και συντριβή του πολιτικού κατεστημένου.