Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Α΄ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ( Χ.Ο.Ν ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

 Αισθητή ήταν φέτος η 1η παρουσία του Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στον 32ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών της Χ.Ο.Ν. 2016

Το παρών έδωσε δυναμικά η χορωδία του Συλλόγου μας, συμμετέχοντας με παραδοσιακά τραγούδια  το Σάββατο  16 Απριλίου, στο χώρο του Θεάτρου «ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ» Φρυνίχου 14 στον Άλιμο Αττικής.
    Η αποστολή αναχώρησε το Σάββατο 16 Απριλίου και το απόγευμα της ίδιας  ημέρας  έλαβε  μέρος στον 32ο  Πανελλήνιο Διαγωνισμό  Χορωδιών της Χ.Ο.Ν.


 Η χορωδία υπό την διεύθυνση και καθοδήγηση του μαέστρου και χοράρχη κ. Νίκου Πατρή έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκομένων. Σε μια άρτια, πειθαρχημένη  και άψογη από κάθε πλευρά εμφάνιση, η χορωδία του Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου, κατάφερε στην πρώτη κιόλας συμμετοχή της, να κάνει αισθητή την παρουσία της, να συγκινήσει και να αποσπάσει την μέγιστη διάκριση, το Α΄ Βραβείο και χρυσό μετάλλιο.


Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που στήριξαν αυτή την προσπάθεια όλους τους χορωδούς που συμμετείχαν, τον μαέστρο φυσικά κ. Νίκο Πατρή και όλους όσους ήρθαν ως συνοδοί και ενθάρρυναν και ενίσχυσαν με την θερμή υποστήριξη τους την δραστηριότητα αυτή της χορωδίας.
Ευχόμαστε πάντα τέτοιες μεγάλες επιτυχίες για την χορωδία και γενικότερα για τον Σύλλογο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

                                                                                           Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων και Διαφήμισης
                                                                                               Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα