Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση διανομής τροφίμων και ειδών καθαριότητας από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

            Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρου, ως συμμετέχων εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 18/04/2016 θα πραγματοποιηθεί διανομή
τροφίμων  (φακές, φασόλια, μακαρόνια, ελαιόλαδο φρούτα (πορτοκάλια)), και προϊόντων καθαριότητας (σκόνη πλυντηρίου, οδοντόκρεμα) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.
            Η διανομή θα γίνει στα κατά τόπων δημαρχεία στο Μακρύγιαλο και στο Κίτρος, στο αμαξοστάσιο του πρώην Δήμου Αιγινίου που βρίσκεται έναντι του χώρου της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου και στην Πυροσβεστική Κολινδρoύ
            Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.
            Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
            Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.
            Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
            Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν κλήση στο σταθερό τηλέφωνο ή γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
Οι ώρες διανομής θα τηρηθούν αυστηρά και ο τόπος διανομής αφορά το σύνολο του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Υπεύθυνη προγράμματος
Η Αντιδήμαρχος
Νικολοπούλου Βασιλική