Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ευχαριστήριο του Δημήτρη Τσιμήτρη, για την εκλογή του στη θέση του Υπεύθυνου του Αγροτικού Τομέα Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πιερίας

Ευχαριστήριο του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και Εντεταλμένου σε αγροτικά θέματα, Δημήτρη Τσιμήτρη, για την εκλογή του στη θέση
του Υπεύθυνου του Αγροτικού Τομέα Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πιερίας
Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες, που συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη των Υπεύθυνων Θεματικών Τομέων Δράσης της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας του Ν. Πιερίας.
Ιδιαίτερα, όμως, θα ήθελα  να ευχαριστήσω θερμά το μεγάλο αριθμό των αγροτών που προσήλθαν στην κάλπη, σε μια χρονική περίοδο στην οποία-όπως και ο ίδιος γνωρίζω-δεν τους περισσεύει χρόνος λόγων των αυξημένων αγροτικών εργασιών. Η δυναμική τους συμμετοχή σε αυτήν τη διαδικασία αποδεικνύει ότι ο αγροτικός κόσμος αποτελεί τη μεγάλη λαϊκή βάση της παράταξής  μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγρότες, που πίστεψαν στην υποψηφιότητά μου, με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν εκλέγοντάς με εκ νέου υπεύθυνο του αγροτικού τομέα δράσης της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, αναγνωρίζοντας την ανιδιοτελή προσφορά μου στο αγροτικό κίνημα.
Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους αγρότες, ότι  θα συνεχίσω να βρίσκομαι πάντα μπροστά σε όλους τους αγώνες τους. Ιδιαιτέρα σήμερα που η πατρίδα μας βιώνει μια μεγάλη πολύπλευρη κρίση και ο πρωτογενής τομές δίνει καθημερινή μάχη με την επιβίωση. Η εκλογή μου στη θέση  αυτή με γεμίζει με ευθύνη, ώστε να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό της Πιερίας και της παράταξης μας.
Θέλω να πιστεύω πως με τη βοήθεια του Θεού πρώτα και την εμπειρία την οποία έχω αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τους αγροτικούς αγώνες, από τα συλλογικά όργανα -στα οποία συμμετείχα- και από τη θητεία μου στην Περιφέρεια, υπηρετώντας την αγροτική ανάπτυξη της Πιερίας, ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για  αγροτικά θέματα,  θα μπορέσω να συμβάλω στην επίλυση  των προβλημάτων των αγροτών του τόπου μας.
Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και στον ανθυποψήφιό μου, κ. Διονύσιο Πάππα, καθώς μας ενώνουν οι κοινοί αγώνες μας στο αγροτικό κίνημα και με τον οποίο υπηρετούμε τις ίδιες ιδεολογικές αρχές και αξίες.
Τέλος, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου προς τους υπόλοιπους εκλεγμένους Θεματικούς Τομεάρχες αλλά και τους εκλεγμένους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Πιερίας. Σ΄ όλους τους εύχομαι κυρίως υγεία, καλή δύναμη και καλό έργο, ώστε η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξή  μας με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι έτοιμη να κυβερνήσει και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές, για το καλό του τόπου μας.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Τσιμήτρης
Αγρότης-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πιερίας
Εκλεγμένος υπεύθυνος αγροτικού τομέα δράσης Νέας Δημοκρατίας Πιερίας