Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΦΑΣ Νάουσα-Αλμωπός Αριδαίας 0-0 HD 3ος Γ' εθνική Λευκή ανοιξιάτικη ισοπαλία

 Toυ Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Λευκή ανοιξιάτικη ισοπαλία (0-0) παραχώρησε η γηπεδούχος Νάουσα στον Αλμωπό

Αριδαίας και έχασε πολύτιμο έδαφος, μετά και τη 2η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία από τον 3ο όμιλο.
Οι γηπεδούχοι, στο «must win» παιχνίδι στην έδρα τους, δεν κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από την ασφυκτική πίεση των αντιπάλων και δεν είχαν ισορροπία στις γραμμές στο πρώτο ημίχρονο, με την Αριδαία να στέκεται πειθαρχημένα και ψύχραιμα και να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή. Το σκηνικό διαφοροποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ναουσαίους ν' ανεβάζουν στροφές και να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, την ίδια στιγμή που η Αριδαία ήταν φωτιά στις αντεπιθέσεις και μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στα τελευταία λεπτά.
Man of the match: o τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αποστόλου, πραγματοποίησε σωτήριες και καθοριστικές αποκρούσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και δικαιούται τον τίτλο.

Highlights: η συγκλονιστική παρουσία 1500 και πλέον φιλάθλων της Νάουσας στις κερκίδες και περιμετρικά του γηπέδου, με πολυπληθή παρουσία και των φίλων της Αριδαίας, σε συνθήκες ποδοσφαιρικού πολιτισμού, ο πρώην άσος του Πιερικού Αστήρ Κάτω Αγιάννη Πιερίας και νυν του Αλμωπού Αριδαίας, Β. Καλαϊτζίδης, για χάρη του οποίου μέλη της διοίκησης, της πρώην ομάδας του, ήρθαν να τον παρακολουθήσουν ν' αγωνίζεται, ο συμπαθητικός, σε συμπαίκτες και αντιπάλους, πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ουέλινγκτον, το τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης, με στιγμές έντασης, απανωτές ευκαιρίες και συνεχείς εναλλαγές ρυθμού και συναισθημάτων, με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η φιλοξενία των ανθρώπων της διοίκησης της Νάουσας, τα πιτσιρίκια της Νάουσας που επιβεβαίωσαν τη φήμη για την κυριαρχία του ερυθρόλευκου στοιχείου στην πόλη της Νάουσας



Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.



Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com