Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Εικόνες εγκατάλειψης σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα δημόσια κτίρια της Πιερίας. ΝΤΡΟΠΗ!!! (φωτογραφίες)

Πότε έχετε επισκεφθεί τελευταία το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (πρώην Νομαρχία); Εμείς το κάναμε πρόσφατα, όταν ένας από τους
συνεργάτες μας χρειάστηκε να μεταβεί εκεί για διεκπεραίωση προσωπικής του υπόθεσης. Το θέαμα όμως που είδαμε μας άφησε άφωνους!!!

Και να φανταστεί κανείς ότι αυτό το κτίριο, το επισκέπτονται εκατοντάδες πολίτες της Πιερίας καθημερινά. Γι’ αυτό και αναρωτηθήκαμε: «Μα καλά. Κανένας δεν παρατήρησε την άθλια κατάσταση του κτιρίου αυτού; Την επικινδυνότητα του;» Έτσι το Kapa-News ξεκίνησε ένα ρεπορτάζ για το θέμα αυτό, το οποίο είναι σε εξέλιξη, και θα το παρακολουθεί στενά, μέχρι οι «υπεύθυνοι» αποφασίσουν να το λύσουν.

Το κτίριο λοιπόν, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι σε άθλια, σχεδόν επικίνδυνη κατάσταση, αφού υπάρχουν ρωγμές τόσο στους τοίχους, όσο και στα κύρια δοκάρια της οικοδομής. Για να μην μιλήσουμε για την υγρασία που ταλαιπωρεί το κτίριο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό φυσικά μπορεί κανείς να το καταλάβει από την μούχλα που υπάρχει στους τοίχους και την δυσάρεστη μυρωδιά που αναδύεται από τα εμφανή σημεία διαρροών που υπάρχουν παντού! 


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ