Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ζορπίδης: «Το πολιτικό σύστημα μάς γεμίζει από νέους Χρυσοχοΐδηδες»

Με αφορμή την ψήφιση από τη Βουλή χτες του Πολυνομοσχεδίου της νέας φοροεπιδρομής κατά του Ελληνικού Λαού, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Το πολιτικό σύστημα της χώρας παράγει διαρκώς νέους Χρυσοχοΐδηδες! Δηλαδή κατασκευάζει συνεχώς  βουλευτές που ψηφίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει καν τις χιλιάδες  των σελίδων των νέων νομοσχεδίων, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο! Και πολύ περισσότερο κατασκευάζει βουλευτές που ψηφίζουν χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις που θα έχουν τα νομοθετήματα μας στην βιωσιμότητα χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και στην προοπτική επιβίωσης εκατομμυρίων νοικοκυριών.
Το Πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες , είναι το χειρότερο νομοθέτημα που είδε ποτέ ο τόπος μας! Είναι το σκληρότερο σύνολο χαρατσιών που ψηφίστηκε ποτέ από δημοκρατικά εκλεγμένη Βουλή! Η Κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί γιατί, για μία ακόμη φορά επιλέγει να φορτώνει τους φόρους και όχι να ελαφρύνει τις δαπάνες. Η τακτική αυτή θα μας αφανίσει!
Ελπίζω και εύχομαι σε έξι μήνες από σήμερα να μην μας αποκαλύψει ότι είχε κι άλλες αυταπάτες»...