Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ

 Η Τράπεζά μας, το μεγάλο πλεονέκτημα της Πιερίας
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση της Συνεταιριστικής
Τράπεζας Πιερίας στον Κορινό, την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον επαγγελματιών και ιδιωτών να ενημερωθούν για τα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει η Τράπεζα αλλά και για το ρόλο της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Από την πλευρά της Τράπεζας, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, τα μέλη Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης,  ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης και στελέχη της Τράπεζας.


Την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο τέως δήμαρχος Κορινού Απόστολος Δημητρίου, ο επιχειρηματίας  - ιδιοκτήτης του ομίλου ξενοδοχείων "Mediterranean" Βασίλης Λάμπρου, τα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Κώστας Τζήκας και Δημήτρης Σαμαράς και ο επιχειρηματίας Ηλίας Τάπρας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος κ. Μηλιώτης τονίζοντας ότι «η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας είναι διαφορετική γιατί ο στόχος της είναι να δημιουργήσει τοπική ανάπτυξη. Απευθύνεται αποκλειστικά σε Πιεριείς και υπηρετεί τον τόπο. Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και στηρίζουμε τη δράση τους. Παρέχουμε προνομιούχα τραπεζικά προϊόντα σε όλα τα μέλη μας ανεξαιρέτως και το κυριότερο είναι ότι τα χρήματά μας μένουν εδώ και επανεπενδύονται δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ανάπτυξη". Ο κ. Μηλιώτης σημείωσε ότι η Συνεταιριστική Τράπεζα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της Πιερίας και προσκάλεσε τον κάθε ένα, πολίτη, επαγγελματία, συνταξιούχο, να συμμετέχει στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου με μόλις 29,65 ευρώ ανά μερίδα. "Εμείς κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας. Μαζί ας προχωρήσουμε ενωμένοι βάζοντας τα θεμέλια για μια ισχυρή Πιερία", ανάφερε ο κ. Μηλιώτης.


Ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Νικόλαος Μπασδάνης ανάλυσε ένα προς ένα τα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προνόμια η Συνεταιριστική Τράπεζα όπως τα P.O.S. μηχανάκια, ενσύρματα και ασύρματα (άμεση χορήγηση μηχανών πληρωμής με κάρτες (POS) με προνομιακή προμήθεια από 0,80% έως 1,70% επί του ποσού ανά συναλλαγή. Τα μηνιαία έξοδα  μπορούν να εξαλειφθούν με ανάλογο ποσό κατάθεσης), τα ευνοϊκά επιτόκια καταθέσεων (επιτόκιο από το πρώτο ευρώ 0,20%, χωρίς έξοδα, στις καταθέσεις Ταμιευτηρίου και επιτόκιο μέχρι και 2,90% στις Προθεσμιακές καταθέσεις, αναλόγως του ποσού και του χρονικού διαστήματος) και το εύχρηστο internet banking (web).
Κάλεσε όλους τους κατοίκους της περιοχής να συνταχθούν με την τράπεζα της Πιερίας γιατί απευθύνεται στον Πιεριέα ιδιώτη, εργαζόμενο/υπάλληλο, έμπορο, επαγγελματία, βιοτέχνη, συνταξιούχο και νοικοκυρά. Με ευελιξία, φιλικότητα και απόλυτη διαφάνεια όλοι οι Πιεριείς μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας μόνο για τον τόπο μας.