Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 Η Συνεταιριστική Τράπεζα «δίπλα» στους επαγγελματίες της Πιερίας
Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων ν. Πιερίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.


Σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση αναλύθηκαν οι στόχοι και ο οραματισμός της Τράπεζας, τονίστηκε ότι τα χρήματα των Πιεριέων επανεπενδύονται στον τόπο μας και συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση ενημερωτικών επαφών με σωματεία – μέλη της ΟΕΒΕΠ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν το μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Νικόλαος Χουσουρίδης και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης. Την ΟΕΒΕΠ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Χρήστος Εξίζογλου, ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μακρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κελπετζίδης, η Ταμίας Πολυξένη Χαλκίδου, το μέλος Μαρία Ζερκιτανίδου, ενώ παραβρέθηκε και η Γραμματέας του Συλλόγου Ελένη Χατζηιωαννίδου.
«Νέα Πνοή» στη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας
«Βρισκόμαστε ανάμεσα σε φίλους, συνοδοιπόρους επαγγελματίες. Η περίοδος που διανύουμε είναι απαιτητική γι’ αυτό και απαιτείται ομοψυχία, διορατικότητα, συνέργειες. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας άλλαξε σελίδα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία και σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να αποτελούμε βασικό μοχλό ανάπτυξης της Πιερίας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας είναι αξιόπιστη, ανταγωνιστική και δίπλα στον πολίτη αυτού του τόπου. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε σε μια αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης», υπογράμμισε το μέλος του ΔΣ της Τράπεζας κ. Χουσουρίδης, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου απηύθυνε πρόταση στους εκπροσώπους της ΟΕΒΕΠ για συνδιοργάνωση κλαδικών ενημερωτικών συναντήσεων.     
«Είμαστε μια διαφορετική Τράπεζα. Είμαστε η Τράπεζα της Πιερίας. Τα χρήματά μας μένουν εδώ και στηρίζουν την τοπική ανάπτυξη. Είμαστε δίπλα στους επαγγελματίες και στον αγώνα τους. Το κάθε αίτημα που απευθύνεται στην Τράπεζά μας απαντάται άμεσα. Εμείς εκτός από ευελιξία, λειτουργούμε με γνώμονα να ικανοποιούμε κάθε ανάγκη. Η Αύξηση του Συνεταιριστικού μας Κεφαλαίου, με μόλις 29,65€ ανά μερίδα, έχει ως στόχο να ισχυροποιήσει τη θέση μας και να αυξήσει τη δυναμική μας προς όφελος όλων», σημείωσε ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας κ. Μπασδάνης ο οποίος ανάλυσε τα ανταγωνιστικά Προϊόντα της Τράπεζας.


«Η ΟΕΒΕΠ ήταν ο φορέας εκείνος που στήριξε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας από τα πρώτα βήματά της, όταν ακόμη γίνονταν εγγραφές μελών. Πιστεύουμε στη δύναμη και τη δυναμική της και θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας από τα νέα δεδομένα και την επακόλουθη αλλαγή που ήδη διαφαίνεται στα τοπικά δρώμενα. Είμαστε κοινωνοί του φρονήματος «Ισχύς εν τη Ενώσει» και γι’ αυτό στηρίζουμε την Τράπεζά μας στη νέα εποχή, στην Αύξηση του Συνεταιριστικού Κεφαλαίου της, με την ευχή η επιτυχία της να μεταφραστεί σε αμοιβαία υποστήριξη του τόπου και του επαγγελματικού κλάδου, που τόσο δοκιμάζεται στις μέρες μας», τόνισε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΠ κ. Εξίζογλου.
Όλα τα μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας που συμμετείχαν στη συνάντηση εκπροσωπώντας διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για αρμονική συνεργασία και συναίνεσαν στην πρόταση για ενημερωτικές συναντήσεις ανά επαγγελματικό κλάδο.
Σημειώνεται, ότι η πρώτη κλαδική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του HOTEL PARK, στην Κατερίνη, όπου θα κληθούν τα σωματεία των Ηλεκτρολόγων, Ξυλουργών και Συνεργείων.