Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Δήμος Θεσσαλονίκης: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η σύμβαση του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων 2ης, 3ης και 4ης  Δημοτικών Κοινοτήτων και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας έτους 2015», υπογράφηκε, στις
19 Μαΐου 2016, ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Θανάση Παππά και την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.
Με το έργο θα καλυφθούν επείγουσες ανάγκες σχολικών συγκροτημάτων   που αφορούν στην αντιμετώπιση προβλημάτων συντήρησης και επισκευών οικοδομικού χαρακτήρα καθώς και συντήρησης των αυλών, με εργασίες όπως εξωτερική και εσωτερική επισκευή και βαφή, μόνωση, αντικατάσταση κουφωμάτων, ανακατασκευή τουαλετών και αποκατάσταση επίστρωσης δαπέδων.
             Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα ΣΑΤΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 720 ημέρες, είναι προϋπολογισμού 920.000€ με συμβατική δαπάνη ποσού 386.400€.
             Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος, Θανάσης Παππάς «η προσπάθεια του Δήμου, με τις περιορισμένες πιστώσεις που διατίθενται, συνίσταται στη βελτίωση των σχολικών μονάδων και της λειτουργικής τους ικανότητας, ώστε να εκπληρώσουν την αποστολή τους».