Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο οι Ολύμπιοι Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων

Στην Μεσσήνη της Καλαμάτας αγωνιστήκαν οι Παλαιστές των Ολυμπιών Κατερίνης 6-7 Μαΐου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Για άλλη μια φορά φέτος οι Αθλητές των Ολύμπιων ανέβηκαν ψηλά στο βάθρο σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.
Πρωταθλητής Ελλάδος ο Καλαϊτζίδης Ιορδάνης στα 100 κιλά  και τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για τον Γκίρνη Γιώργο των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης και την ομάδα να καταλαμβάνει την 5η θέση στην γενική βαθμολογία.


Οι Κατερινιώτες Παλαιστές δείχνοντας ότι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση  αποσπώντας κολακευτικά σχόλια.
Οι προπονητές των Ολύμπιων Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας έμειναν φανερά ευχαριστημένοι με την απόδοση και των Παίδων μετά από τις επιτυχίες στους Εφήβους και Παμπαίδες.
Ήρθαμε εδώ στην Καλαμάτα για το καλύτερο. Φέτος η ομάδα βρίσκετε στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα δήλωσε ο προπονητής Παπακωνσταντίνου Κώστας και το απέδειξαν και αυτή την φορά οι Παλαιστές μας.
Οι στόχοι μας μετά από επίμονη και καθημερινή δουλεία είχαν αντίκρισμα.
Μην ξεχνάμε ότι ο Ιορδάνης πριν μερικές βδομάδες κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα ενώ ο Γιώργος κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και ήταν από τους μικρότερους ηλικιακά στην κατηγορία του ανέφερε ο Βασίλης Μπατάλας. Η δουλεία μας δεν σταματάει εδώ μιας και ο Ιορδάνης θα εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα μας στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Σουηδία και στο παγκόσμιο στην Γεωργία.
Στην αποστολή βρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομάδας Καλαϊτζιδης Γιώργος ο οποίος φανερά συγκινημένος είδε των γιο του να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος.


Μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων να βλέπεις το παιδί σου δυο φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Ελλάδα το συναίσθημα είναι απερίγραπτο.
Αυτό που θέλω να πω ότι η δουλεία που γίνεται στο σύλλογο φαίνεται από τα αποτελέσματα. Φέτος η ομάδα μας κατέκτησε 11 πανελλήνια μετάλλια μέχρι στιγμής  , 4 χρυσά 5 ασημένια και δυο χάλκινα ενώ στο ομαδικό βρεθήκαμε στην δεύτερη θέση στους παμπαίδες στην τρίτη στους Εφήβους ενώ στους Παίδες στην Πέμπτη θέση. Και μόνο τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα μας βρίσκετε στις κορυφαίες στην Ελλάδα αυτή την στιγμή αλλά και την δουλεία που γίνετε πάνω στην παλαίστρα από τους προπονητές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμβάλουν στην προσπάθεια το Δ.Σ του συλλόγου αλλά και τους προπονητές μας που σε μικρό χρονικό διάστημα που υπάρχει ο σύλλογος μας κατάφεραν να αναδείξουν με την δουλειά τους αθλητές σε πανελλήνιο επίπεδο.
Την Ομάδα συνόδεψε και ο παλιός πρωταθλητής Πουλικίδης Αλέξιος. Έζησα των σύλλογο από την αρχή. Πραγματικά δεν περίμενα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να έρθουν τόσο μεγάλες επιτυχίες. Είμαι δίπλα στην ομάδα όποτε με χρειαστεί. Ο Βασίλης και Κώστας ήταν συναθλητές μου χρόνια και ξέρουν την πάλη όσο λίγοι αυτή την στιγμή στην Κατερίνη και αυτό αποδεικνύεται με τα αποτελέσματα. Μπράβο στους Αθλητές μας και συγχαρητήρια για τις επιτυχίες τους και εύχομαι στους τρεις πρωταθλητές μας τους Γεροντίδη Πέτρο , Νικηφορίδη Μιχάλη και Καλαϊτζίδη Ιορδάνη να μας εκπροσωπήσουν επάξια στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα που θα αγωνιστούν φέτος.


Οι Αγωνιστικές υποχρεώσεις των ΟΛΥΜΠΙΩΝ συνεχίζονται με την προετοιμασία για το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο που θα γίνει στη Παραλία Κατερίνης καθώς και η προετοιμασία του Γεροντίδη Πέτρο , Νικηφορίδη Μιχάλη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων στην Ρουμανία και του Καλαϊτζίδη Ιορδάνη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στη Σουηδία.


ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Κανελλοπούλου 2 ΤΕΙ Κατερίνης

Τηλ. επικοινωνίας 6972022985 Καλαϊτζίδης Γεώργιος 
6945260381 Μπατάλας Βασίλης
6947371994 Παπακωνσταντίνου Κώστας