Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Όποιον συναντάμε στον δρόμο μας λέει «κάντε κάτι».

Γιατί, πλέον, έχουν όλοι καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι και δεν έχει καμία σχέση με την
μακράν πρώτη σε προσφορά Εθνικά και Κοινωνικά Προοδευτική, Πατριωτική, Δημοκρατική, Δημιουργική Παράταξη. Την Παράταξη που υπηρέτησε την Εθνική Ανεξαρτησία, την Ελευθερία, την Δημοκρατία, την Πρόοδο στην Χώρα και την ελληνική κοινωνία. Που υπερασπίστηκε την Αγροτιά, τον απλό εργαζόμενο, τον ελεύθερο επαγγελματία, κάθε δημιουργική δύναμη, τους ανθρώπους της σκέψης και του πνεύματος, της μόρφωσης και της καλλιέργειας. Τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, τους ασθενείς, αυτούς που η μοίρα τους έστειλε στο περιθώριο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Αυτή η Παράταξη είναι εδώ που είμαστε εμείς.
Είναι αυτή η Παράταξη που τα τελευταία έξι χρόνια συστηματικά και συντονισμένα κατασυκοφαντήθηκε από Δεξιά και Αριστερά. Που έντεχνα και με στρατηγική διαιρέθηκε μέσα από συκοφαντίες και επεισόδια δήθεν Αριστερά Επαναστατικά. Που πήρε πάνω της την έξοδο από την κρίση και ανακόπηκε από τον Δεξιό λαϊκισμό των ανθρώπων εκείνων που παρέλαβαν την Χώρα με εξωτερικό χρέος 180δις και την παρέδωσαν κρυπτόμενοι μέσα σε πέντε χρόνια με 320δις.
Αγωνιζόμαστε για μία πραγματικά ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΠΑΡΑΤΑΞΗ που θα σημάνει και μία ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ. Γιατί στην συνείδησή μας οι δύο αυτές έννοιες ταυτίζονται. Γιατί για να σταθείς σε έναν κόσμο που αλλάζει πρέπει να αλλάζεις. Και για να αλλάζεις πρέπει πρώτα και πάνω απ όλα να πιστεύεις στην Αλλαγή.
Εν όψει της προγραμματικής συνδιάσκεψης, καλούμε τον Δημοκρατικό και Προοδευτικό κόσμο της Πιερίας να συζητήσουμε για όλα αυτά που μας ενώνουν, την Δευτέρα 9 Μαϊου στις 8:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας