Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Από τον Αιγινιακό στον Πλατανιά;

Ο Ντιντάκ Ντεβέσα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με τον Πλατανιά και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα περίοδο.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, o Ισπανός εξτρέμ έχοντας αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις το διάστημα που δοκιμάστηκε φαίνεται να έχει πείσει τον Παράσχο για τις δυνατότητές του κι έτσι είναι το πιθανότερο να ενταχθεί στο ρόστερ της νέας περιόδου.
Αυτή τη στιγμή, ο 25χρονος Ντιντάκ έχει αποχωρήσει από τα Χανιά για να γυρίσει στην ομάδα του, τον Αιγινιακό και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την επιστροφή στη Φούτμπολ Λιγκ.
Από εκεί και πέρα, αναμένεται να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στους δύο συλλόγους για το πώς ο Ντιντάκ θα μεταγραφεί στον Πλατανιά τη νέα περίοδο. Σημειώνεται και πάλι πως ο Παράσχος έμεινε ευχαριστημένος από τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή στα δύο φιλικά με την Κ20 όπου τον παρακολούθησε αλλά και από τις προπονήσεις κι έτσι η απόφαση φαίνεται να έχει ληφθεί για να αποτελέσει τηn πρώτη μεταγραφή τη νέα χρονιά.
Tέλος, απόφαση, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει για ό,τι αφορά τους άλλους δύο παίκτες που δοκιμάστηκαν, τους στόπερ Πριντέτα και Γκιοατά.