Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΒΕΠ

 Θετική ανταπόκριση των επαγγελματιών
στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου
της Πιερικής Τράπεζας

Διαδοχικές συναντήσεις με επαγγελματίες του τόπου πραγματοποίησε η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, την προηγούμενη εβδομάδα, στον φιλόξενο χώρο του Park Hotel, στην Κατερίνη. Σύσσωμα τα επαγγελματικά σωματεία, με την πολύτιμη αρωγή της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Τράπεζας για ένα τετ-α-τετ ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για τον αναπτυξιακό ρόλο της Τράπεζας που αναδεικνύεται μέσα από την στήριξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων.  



Το ενδιαφέρον των συζητήσεων επικεντρώθηκε στα τραπεζικά προϊόντα που προσφέρει η Τράπεζα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προνόμια, αλλά και στην εξατομικευμένη εξυπηρέτηση καθώς διαθέτει ευελιξία και ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα των επαγγελματιών καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες τους. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. και τα στελέχη της Τράπεζας απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα στους επαγγελματίες να συμμετέχουν στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου με 29,65 ευρώ ανά μερίδα, μέχρι τις 22 Ιουνίου.
Κατά κοινή παραδοχή των επαγγελματιών, όπως εκφράστηκε στις συναντήσεις, από τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΠ κ. Χρήστο Εξίζογλου, την Πρόεδρο του σωματείου κομμωτών κα Πολυξένη Χαλκίδου και τον  Πρόεδρο του σωματείου οδοντοτεχνιτών κ. Νίκο Τελιογλανίδη, η δράση της Τράπεζας στον επαγγελματικό στίβο μετρά πολλά θετικά αποτελέσματα τα οποία γίνονται ορατά στην τοπική οικονομία. Ακόμη, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα POS μηχανάκια και τόνισαν ότι είναι προς συμφέρον όλων να στηρίξουν την Τράπεζα της Πιερίας συμμετέχοντας στην ΑΣΚ.


"Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας και βρίσκεστε σήμερα μαζί μας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο εδώ και 17 χρόνια με τη σημερινή της μορφή. Σε μια κρίσιμη εποχή, όπου η ρευστότητα είναι το μεγάλο ζητούμενο, η δική μας Τράπεζα συνεχίζει να στηρίζει τους επαγγελματίες του τόπου, με πρόσφατο  παράδειγμα την καθοριστική συμβολή μας στην ένταξη στο ΕΣΠΑ πολλών συμπολιτών μας. Επειδή η Τράπεζα δημιουργήθηκε για να υπηρετεί τον τόπο και το όραμα της ανάπτυξης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην Αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου για να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο τη θέση και το ρόλο της. Για αυτό προσκαλούμε τον κάθε επαγγελματία, πολίτη, συνταξιούχο να γίνει μέλος μας. Στηρίζοντας την Τράπεζά μας, στηρίζουμε τον τόπο μας, το μέλλον μας. Τα χρήματά μας επανεπενδύονται εδώ και γίνονται θέσεις εργασίας δίνοντας νέες προοπτικές. Η Πιερία ήδη δίνει το παράδειγμα πως το "Ισχύς εν τη Ενώσει" αλλάζει το κλίμα και δίνει αισιοδοξία σε μια χώρα που η οικονομία της δοκιμάζεται μ' έναν πρωτοφανή τρόπο. Είμαστε δίπλα σας και σας προσκαλούμε μαζί να προχωρήσουμε στο αύριο", τόνισε ο Πρόεδρος κ. Μηλιώτης.
Σημειώνεται ότι την ανάλυση των τραπεζικών προϊόντων και των γενικών παροχών της τράπεζας έκανε ο Γενικός Διευθυντής κ. Μπασδάνης Νικόλαος απαντώντας σε κάθε ερώτηση παράλληλα με την γενικώς ομολογούμενη ενδιαφέρουσα εισήγησή του.
Στις συναντήσεις εκ μέρους της Τράπεζας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Νίκος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος  Γιώργος Τσιαλός, ο Γενικός Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Ζησόπουλος, τα μέλη Νικόλαος Χουσουρίδης και Μαρίνος Αγγλέζης, ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης, η Διευθύντρια του καταστήματος Κατερίνης Σοφία Καλαϊτζίδου, ο Διευθυντής του καταστήματος Λεπτοκαρυάς κ. Αντώνης Τζιοβάρας καθώς και στελέχη της Τράπεζας.



Επίσης, εκ μέρους της ΟΕΒΕΠ στις συναντήσεις παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Χρήστος Εξίζογλου, ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Μακρίδης, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κελπετζίδης, η Ταμίας Πολυξένη Χαλκίδου, το μέλος Μαρία Ζερκιτανίδου. Στο διήμερο των συναντήσεων μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΛ και δημοτικός σύμβουλος, έμπορος, Νίκος Μακρίδης και ο Γ. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Νίκος Πάππας. Τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν: Κοσμηματοπωλών, Πτυχιούχων Επισκευαστών Αυτοκινήτων , Κουρέων - Κομμωτών, Ξυλουργών, Υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων, Οδοντοτεχνιτών, Εστιατόρων - Ψητοπωλών.