Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Tο νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 19/5/16 - 25/5/16

The Angry Birds Movie - Angry Birds, Η Ταινία
Ώρες προβολών: 18.00

Προβολές: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο -Κυριακή (Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά )

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, κάνει το ‘πέταγμά’ του στη μεγάλη οθόνη, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του σε μια ξεκαρδιστική τρισδιάστατη κωμωδία! Ο Red, αφού χαλάει σε καθημερινή βάση τη διάθεση των πάντων, εισάγεται εσπευσμένα σε μια ειδική κλινική, ώστε να καταφέρει να διαχειριστεί το οξύθυμο του χαρακτήρα του. Τα πράγματα κυλάνε αρκετά ήρεμα, ώσπου εμφανίζονται τα γουρούνια και οι ισορροπίες ανατρέπονται!

X-MEN : ΑΠΟΚΑΛΙΨ 
Προβολές καθημερινά σε 3D και 2D
Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

Σενάριο: ΣΑΪΜΟΝ ΚΙΝΓΜΠΕΡΓΚ & ΜΠΡΑΪΝ ΣΙΝΚΓΕΡ

Ηθοποιοί:  Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπέντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Όσκαρ Άιζακ, Νίκολας Χουλτ, Ρόουζ Μπερν, Ολίβια Μαν, Έβαν Πίτερς, Κόντι Σμιτ-Μακφί, Σόφι Τέρνερ, Τάι Σέρινταν, Αλεξάντρα Σιπ, Λούκας Τιλ, Τζος Χέλμαν, Λάνα Κόντορ, Μπεν Χάρντι

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:  Από την αυγή του πολιτισμού, λατρευόταν σαν θεός. Ο Apocalypse, ο πρώτος και ισχυρότερος μεταλλαγμένος από το σύμπαν των X-Men της Marvel, έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις πολλών άλλων μεταλλαγμένων, καταλήγοντας αθάνατος και ανίκητος.

Ξυπνώντας μετά από χιλιάδες χρόνια, απογοητεύεται από τον κόσμο που βρίσκει και σχηματίζει μια ομάδα παντοδύναμων μεταλλαγμένων, συμπεριλαμβανομένου και του αποκαρδιωμένου Μαγκνέτο (Μάικλ Φασμπέντερ), για να «καθαρίσει» την ανθρωπότητα και να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο, στον οποίο θα κυριαρχεί. Καθώς η μοίρα της Γης κρέμεται από μια κλωστή, η Ρέιβεν (Τζένιφερ Λόρενς), μαζί με την βοήθεια του Καθηγητή Χ (Τζέιμς ΜακΑβόι), πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας νέων X-Men για να σταματήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους και να σώσουν την ανθρωπότητα από την απόλυτη καταστροφή.



The Man who Knew Infinity - Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο (Ντεβ Πατέλ, Τζέρεμι Άιρονς,)
Ώρες προβολών: 21.15

*** Υποψηφιότητες για OSCAR – Χρυσές σφαίρες ***

Σκηνοθεσία: Ματ Μπράουν

Ηθοποιοί: Ντεβ Πατέλ, Τζέρεμι Άιρονς, Στίβεν Φράι, Τόμπι Τζόουνς, Τζέρεμι Νόρθαμ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Βασισμένη στην άγνωστη μέχρι σήμερα ιστορία ενός από τα σπουδαιότερα μυαλά της γενιάς του, το «The Man who Knew Infinity» καταγράφει την απίστευτη ζωή του Σρινιβάσα Ραμανούτζαν, η μαθηματική ιδιοφυία του οποίου τον φέρνει από τις παραγκουπόλεις της Ινδίας στο Trinity College του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ στις αρχές του 20ου αιώνα.Ωθούμενος από τον μέντορά του Τζ.Χ. Χάρντι, ο Ραμανούτζαν ξεπερνά τον ρατσισμό της άκαμπτης ακαδημαϊκής κοινότητας και φέρνει επανάσταση στο πεδίο των μαθηματικών με τα εντυπωσιακά πρωτότυπα θεωρήματά του, τα οποία αποδίδει σε θεία έμπνευση.



Έχοντας στην καρδιά της την συνεργασία ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικούς άνδρες που συναντώνται στον κόσμο των αριθμών, η ταινία είναι μια συναρπαστική ματιά στον τρόπο με τον οποίο με μια απίθανη, διαπολιτισμική φιλία άλλαξε τον κόσμο.
Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: