Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Επαγγελματιών για την 81η ΔΕΘ Το ΕΕΘ επιδοτεί τη συμμετοχή των μελών του! Γιατί... μαζί στη ΔΕΘ είναι καλύτερα!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των Επαγγελματιών- μελών του Επιμελητηρίου μας να συμμετέχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,
καθώς το 85% του χώρου που θα καταλάβει το ΕΕΘ, στο περίπτερο 8, έχει ήδη δεσμευτεί! Συνεπώς όσοι ενδιαφέρονται να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες στη Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, στον ενιαίο εκθεσιακό χώρο του ΕΕΘ θα πρέπει να σπεύσουν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.
Όπως έχει αποφασίσει το ΔΣ του Επιμελητηρίου μας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO καθορίζεται ενιαίος χώρος, (το περίπτερο 8 του Εκθεσιακού Κέντρου), στον οποίο τα μέλη του ΕΕΘ μπορούν να εκθέτουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, σε πολύ πιο συμφερότερους όρους από ότι εάν μετείχαν μεμονωμένα. Συγκεκριμένα, το κόστος συμμετοχής, λόγω της επιδότησης του ΕΕΘ, είναι αισθητά χαμηλότερο, ενώ η προβολή που επιτυγχάνεται στο περίπτερο 8 είναι πολύ μεγαλύτερη. Επιπλέον, προβάλλεται το δυναμικό του Επιμελητηρίου μας ως σύνολο, κάτι που ενδυναμώνει τον Θεσμό και την παρέμβαση του Επιμελητηρίου μας στην Ελληνική Κοινωνία.
Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν τους εναπομείναντες ελεύθερους χώρους μπορούν όλες τις πληροφορίες συμμετοχής επισκεπτόμενοι την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου μας (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ).