Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚAΛΑ

Στη Λάρισα και Τρίκαλα  η περίφημη Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Την Πέμπτη στις  9 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.00 μ.μ.
στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  
και την Παρασκευή 10 Ιουνίου στα Τρίκαλα
Συναυλίες αφιερωμένες
στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Γ. Μουζάκη
Συγκέντρωση τροφίμων Ελληνικών Επιχειρήσεων για τις ευπαθείς ομάδες


Με ανυπομονησία το Θεσσαλικό  μουσικόφιλο κοινό περιμένει την πραγματοποίηση  των  συναυλιών  Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  περίφημης Μπάντας του Πολεμικού  Ναυτικού στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα, μετά την αναβολή τους   τον περασμένο Φεβρουάριο ,λόγω της πτώσης του ελικοπτέρου του Ναυτικού και της απώλειας Ελλήνων αξιωματικών.
Ο Δήμος Λαρισαίων/Αντιδημαρχία  Πολιτισμού και Επιστημών και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»  ανακοινώνουν , σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) , ότι  η μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης  θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα -την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 -ώρα 20.00 μ.μ. -Δημοτικών Ωδείο Λάρισας ,ενώ την επόμενη μέρα η συναυλία αυτή θα πραγματοποιηθεί και στα  Τρίκαλα - Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016-ώρα 20.00 μ.μ.  - Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων .

Σημειώνεται ότι οι μοναδικές και σπάνιες αυτές συναυλίες που θα δώσει η Μπάντα του Πολεμικού  Ναυτικού στην πόλη της Λάρισας  και των Τρικάλων είναι αφιερωμένες στον μεγάλο μας μουσουργό Γιώργο  Μουζάκη , με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ για όλους ,με την ευγενική παράκληση των διοργανωτών  να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα τρόφιμα Ελληνικών Επιχειρήσεων μπορούν, για να στηριχθούν ευπαθείς ομάδες  συμπολιτών μας (Κοινωνικά Παντοπωλεία κ.ά.)  .
(Πληροφορίες: Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» -Κων. Σκριάπας Τηλέφ. 6974-881944  E-Mail: skriapask@gmail.com ) .


Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ  ΤΙΜΑ ΤΟΝ  Γ. ΜΟΥΖΑΚΗ

Το σπουδαίο μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο , θέλουν να περάσουν όλοι οι συνδιοργανωτές, που δεν είναι άλλοι από την  Περιφέρεια Θεσσαλίας,  τον   Δήμο Λαρισαίων-Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας  ,ο Δήμος Τρικκαίων ,το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct , το Περιφ. Ταμείο Ανάπτυξης, η Εθελοντική Οργάνωση «Πράσινη κιβωτός»   και το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (που είχε και την πρωτοβουλία της πρόσκλησης της Μπάντας και υλοποιεί δράσεις πολιτισμού  με το Πολεμικό Ναυτικό για 6η φορά) και που συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση της σπουδαίων  και εντυπωσιακών  αυτών  εκδηλώσεων .

Οι στόχοι των Συνδιοργανωτών είναι πολλαπλοί  και  συγκεκριμένα αποσκοπούν :
1. στην  ενίσχυση ευπαθών ομάδων με Ελληνικά τρόφιμα
2. στην Εκδήλωση Τιμής προς τον μεγάλο Συνθέτη Γ. Μουζάκη
3. στην ανάδειξη του έργου της Μπάντας ΓΕΝ
4. προσφορά υψηλού επιπέδου συναυλιών  στο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό της Θεσσαλίας  
5. της ανάδειξης των αξιών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της στήριξης των ευπαθών ομάδων

Στις δύο αυτές σπάνιες συναυλίες , στη Λάρισα (9/6) και στα Τρίκαλα (10/6/2016, που χαρακτηρίζονται από πολύ  υψηλή ποιότητα και αισθητική ,εμφανίζεται η περίφημη Μπάντα  του ΓΕΝ .υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Τσιλιμπάρη Γεώργιου -Πλωτάρχη ΠΝ ,που θα αποτελείται από 40 μουσικούς .
Η Μπάντα του ΓΕΝ  φέρνει μαζί της  εξαιρετικούς ερμηνευτές -σολίστες ,τη Λυρική Υψίφωνο Ευδοκία Μωϋσίδου ,τον τενόρο της  Εθνικής Λυρικής Σκηνής  Σταύρο Σαλαμπασόπουλο ,την Παμπίνα Κοντέα  ,τον τενόρο Ανδρέα Καραούλη, τον Σωτήρη Γραμματικό και τον Γιώργο Μπελίρη  , Την εκδήλωση παρουσιάζει η ηθοποιός Δήμητρα Κυρατσούδη.

Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη  της παράστασης έχει αναλάβει ο Richard Szilagyi (Νικητής του Dancing With The Stars 5 μαζί με τη Μορφούλα Ντόνα -Ολυμπιονίκη Ρυθμικής Γυμναστικής ), η Έφη Γιανναράκη και η Σχολή Χορού  Dance Club Larissa ,ενώ την επιμέλεια βιντεοπροβολής έχει  ο Γιώργος Τζήκας .
Στα Τρίκαλα τις χορογραφίες έχουν αναλάβει οι  Σχολές Χορού Χορευτικός όμιλος Τρικάλων,
 Τρίκκη και  Lets Dance .



Για το Δ.Σ .του Δικτύου «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»

Ο πρόεδρος
Σκριάπας Κων/νος
Οικονομολόγος, Σύμβουλος Ανάπτυξης