Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε η εαρινή αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Δέλτα

Τριακόσιες επτά φιάλες (307) αίματος προστέθηκαν στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου Δέλτα, μετά την ολοκλήρωση του εαρινού κύκλου αιμοδοσίας στις Δημοτικές Κοινότητες.

          «Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες που προσήλθαν στην αιμοδοσία του δήμου Δέλτα, ακόμη κι αν για κάποιον λόγο δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα. Ο κόσμος όλο και πιο πολύ επιβραβεύει τις καλές προσπάθειες, πολύ περισσότερο την αιμοδοσία που έχει μια πραγματική διάσταση ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στους διοργανωτές των αιμοδοσιών, γιατί λόγω της θετικής τους προσπάθειας μπορούμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες εκατοντάδων πολιτών κάθε χρόνο που ζητούν αίμα για τους ίδιους ή για συγγενικά τους πρόσωπα» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος.
          «Με τις αιμοδοσίες ο Δήμος ανταποκρίνεται στην κοινωνική του αποστολή, βοηθώντας συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με θετικό πρόσημο. Η επόμενη αιμοδοσία προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο 2016. Καλώ όσους μπορούν να δώσουν αίμα ή όσους δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ να προσέλθουν στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου μας στην επόμενη αιμοδοσία» δήλωσε η Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Νικολτζούκη.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Δέλτα κάθε χρονιά διοργανώνει δύο τακτικές εθελοντικές αιμοδοσίες (εαρινή – χειμερινή περίοδο) σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα, δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες να δώσουν αίμα εύκολα και γρήγορα.
          Τα μέλη της Τράπεζας Αίματος και οι συγγενείς που χρειάζονται αίμα, μπορούν να επιικοινωνήσουν με το Δήμο στο τηλέφωνο 2310-797175 με την κ. Ν. Μουλασιώτου, τόσο για τη χορήγηση όσο και για την αναπλήρωση των φιαλών.