Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΠΙΕΡΙΑ! «ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ,ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ» …

  Φτάσαμε στα μέσα του Ιούνη και το καλοκαιράκι ανεβάζει κάθετα την θερμοκρασία !  
Ο καιρός έχει ζεστάνει για καλά αλλά αυτό δεν πειράζει καθόλου τους οργανωμένους
ελεύθερους ποδηλάτες. Συνεχίζουν κανονικά τις μεγαλύτερες ποδηλατικές οργανωμένες ασφαλείς ποδηλατοβόλτες σε όλο το νομό! 


Την περασμένη Κυριακή η καθιερωμένη ποδηλατοβόλτα ήταν : Κατερίνη-Παραλία-Κορινός-Αλυκές Κίτρους , με στάση για μπάνιο και φαγητό. 
Την ερχόμενη Δεύτερα –του Αγίου Πνεύματος-η διαδρομή θα είναι προς τα παράλια της νότιας Πιερίας κάτω από την σκιά του  μυθικού Ολύμπου !  
Τις διαδρομές των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ μπορεί να ακολουθήσει κάθε ποδηλάτης που έχει άριστη υγεία , πολύ καλή φυσική κατάσταση, ποδήλατο αλουμινίου -trekking- κατά προτίμηση .Εκατοντάδες είναι κυριολεκτικά οι ποδηλάτες που έρχονται από όλο τον κόσμο με ποδήλατο στην Πιερία και είχαμε την χαρά να γνωρίσουμε από κοντά πάρα πολλούς από Αμερική, Ρωσία, Γαλλία, Αγγλία…     


Η ελάχιστη απόσταση που διανύουν οι   ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ είναι  50χλμ και η μεγαλύτερη μπορεί να ξεπεράσει τα 100χλμ. Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτων σε συνεργασία με τα καλύτερα γραφεία ενοικιάσεων.
Η συμμετοχή είναι ΠΑΝΤΑ ελεύθερη-δωρεάν .
Μέχρι την κατασκευή ποδηλατοδρόμων στον νομό, συστήνουμε  σε όλους να εφαρμόζουν τον Κ.Ο.Κ.  και να «ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ» .                                                                     

Καλό και ασφαλές ποδηλατικό καλοκαίρι !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ                                                                                                
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ