Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης του Δήμου Βέροιας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για τη μη διάθεση των απορριμμάτων στους κάδους, τις ημέρες αργίας

Η Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακύκλωσης του Δήμου ευχαριστεί τις δημότισσες/τες που στην πλειοψηφία τους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για τη μη διάθεση των απορριμμάτων

στους κάδους, τις ημέρες αργίας, διατηρώντας έτσι την πόλη στο μεγαλύτερο τμήμα της  καθαρή.
Δεν έλειψαν όμως και οι «εξαιρέσεις», ευτυχώς ελάχιστες, που φρόντισαν να δημιουργήσουν αρνητική εικόνα για την πόλη αποθέτοντας ογκώδη αντικείμενα παραπλεύρως των κάδων. Συγκεκριμένα την Κυριακή 19/6 αποτέθηκαν ογκώδη αντικείμενα παραπλεύρως των κάδων επί της οδού Βενιζέλου (φωτο. 1,2) και στην οδό Παύλου Μελά (φωτο. 3), ενώ τη Δευτέρα 20/6 (ημέρα Αγίου Πνεύματος) παραπλεύρως των κάδων επί της οδού Λάρνακας (φωτο. 4).
Επειδή τα φαινόμενα αυτά θα πρέπει να εξαλειφθούν ο Δήμος θα προβεί σε αναζήτηση των κατόχων ώστε να επιβληθούν τα προβλεπόμενα, από τον Κανονισμό Λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας,  χρηματικά πρόστιμα.
Επίσης υπενθυμίζεται για πολλοστή φορά ότι,  τις ημέρες αργίας φροντίζουμε να μη διαθέτουμε απορρίμματα στους κάδους ενώ η απόθεση ογκωδών αντικειμένων πλησίον αυτών γίνεται ύστερα από επικοινωνία με την Υπηρεσία Καθαριότητας (τηλ.: 23313 50634, 50595) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού της συλλογής τους.

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»