Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

"Καλοκαιρινές Αποδράσεις" Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Κίτρους

 Ξεκίνησαν από το βράδι της Τρίτης 21 Ιουνίου οι εκδηλώσεις του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για παιδιά και νέους της Ιεράς Μητροπόλεως με
τίτλο "Καλοκαιρινές Αποδράσεις".


Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στο προαύλιο του Ιερού Παρεκκλησίου Ζωοδόχου Πηγής Περιστάσης (Κατερίνη).


Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ακολουθία του Αποδείπνου ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια, μουσική και χορευτικά από στελέχη του Γραφείου Νεότητας.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, καθώς και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.


Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εφημερίους της Ενορίας π. Χρήστο Τσούπρο και π. Ιωάννη Κυπαρισσόπουλο με τους συνεργάτες τους, στελέχη του τοπικού παραρτήματος του Λυκείου Ελληνίδων και τους μουσικούς, που πλαισίωσαν την εκδήλωση.


Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου Ανδρομάχης για παιδιά Δημοτικού, την Πέμπτη 21 Ιουλίου στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης Κολινδρού για παιδιά Λυκείου και Φοιτητές και την Κυριακή 31 Ιουλίου στο Παρεκκλήσιο Τιμίου Προδρόμου Κούκου για νέους και νέα ζευγάρια.


Συντονιστής των παραπάνω εκδηλώσεων είναι ο Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας,Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητας.