Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ο πρώτος Χάρτης Αθλητικών Ακαδημιών, είναι γεγονός!

O Οργανισμός Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον ιστότοπο scoutingland.com.
Στόχος της συνεργασίας είναι η ισχυροποίηση της θέσης των αθλητικών ακαδημιών, καθώς και η διευκόλυνση της κινητικότητας των αθλητών στο αθλητικό στερέωμα.
scoutingland.com είναι μια διεθνής ηλεκτρονική πλατφόρμα που συνδέει για πρώτη φορά στην κοινωνία της πληροφορίας, τους αθλητικούς συλλόγους και τους αθλητές κάτω από την ίδια στέγη, δημιουργώντας μια παγκόσμια κοινότητα με πολλά πλεονεκτήματα και αμοιβαία οφέλη.
Η εφαρμογή, αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέπει τόσο στις αθλητικές ακαδημίες όσο και στους ίδιους τους αθλητές, να οργανώσουν το προφίλ τους και να αναδείξουν το έργο τους.
Mέσω της σύγχρονης μηχανής αναζήτησης και των εξελιγμένων φίλτρων που διαθέτει ο Χάρτης Ακαδημιών, όλοι θα μπορούν να αναζητήσουν και τελικά να εντοπίσουν, με ακρίβεια χιλιομετρικής απόστασης από τον τόπο διαμονής τους, την αθλητική ακαδημία που επιθυμούν.
Η καινοτομία της εφαρμογής έγκειται στην ευρεία και απλή χρήση του, απ' όλους τους ενδιαφερόμενους σε όλον τον κόσμο. Η ομάδα της scoutingland.comσε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ και τη Δώρα Ιωακειμίδου, επικεντρώθηκε στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας.
Οι αθλητικές ακαδημίες, για πρώτη φορά στην ιστορία του διαδικτύου, έχουν μια μοναδική ευκαιρία να κοινοποιήσουν δημόσια την παρουσία τους, αναρτώντας παράλληλα επιλεγμένα στοιχεία, βίντεο και φωτογραφίες στον Χάρτη Ακαδημιών.
Οι αθλητές μέσω της πλατφόρμας, μπορούν να αναρτήσουν στο προφίλ τους, στατιστικά, βίντεο και άλλες χρηστικές πληροφορίες, δημιουργώντας το προσωπικό τους ηλεκτρονικό αθλητικό βιογραφικό. Μία λειτουργία άκρως σημαντική, καθώς αθλητικοί σύλλογοι, μάνατζερ και προπονητές από ολόκληρο τον κόσμο, έχουν τη δυνατότητα μιας πρώτης αξιολόγησης των αγωνιστικών επιδόσεων των αθλητών.
Όλοι όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του μοναδικού αυτού project, δεσμεύονται για τη συνεχή βελτίωση της πλατφόρμας και την προσθήκη νέων λειτουργιών, με μοναδικό γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση όλων τους χρηστών κι επισκεπτών της, σε όλα τα μήκη και πλάτης της γης!
Η εφαρμογή τελεί υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Οργανισμού Ανάπτυξης Σχολών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΑΣΠΕ) ο οποίος συνέβαλε καταλυτικά στην αναβάθμιση της πλατφόρμας.
Αξίζει να υπογραμμιστεί, ότι προκειμένου όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι να απολαύσουν τα μοναδικά προνόμια της εφαρμογής, η εγγραφή είναι δωρεάν ως τις 17 Αυγούστου 2016.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής και τη δωρεάν εγγραφή τους στα τηλέφωνα 2103001166 -8 |
e-mailmailto: info@scoutingland.com