Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

  Σοφία Μαυρίδου: "Στηρίζουμε τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, έναν σημαντικό φορέα της τοπικής ανάπτυξης"

Τη Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουνίου, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τη διοίκηση της Τράπεζας. Την κα Μαυρίδου συνόδευαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της ΠΕ Πιερίας Δημήτρης Ρουκάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Μηλιώτης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, ο Γ. Γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, το Μέλος Νικόλαος Χουσουρίδης και ο Γενικός Διευθυντής Νικόλαος Μπασδάνης.


Τη στήριξη της ιδίας καθώς και των Περιφερειακών Συμβούλων της Π.Ε. Πιερίας αλλά και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα επεσήμανε η κα Μαυρίδου τονίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στο επιχειρείν και την τοπική ανάπτυξη η Συνεταιριστική Τράπεζα.
Οι δύο πλευρές επικεντρώθηκαν στα σημεία όπου μπορεί να αναπτυχθεί γόνιμη συνεργασία με κοινά οφέλη, δήλωσαν ότι η Τράπεζα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για τον τόπο μας και συμφώνησαν ότι ξεκινά μια νέα, ιδιαίτερα αισιόδοξη, συμμαχία με στόχο την τοπική ανάπτυξη.


"Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την παρουσία μας στην Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας. Τόσο οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι συνεργάτες της Π.Ε. Πιερίας όσο και εγώ προσωπικά θεωρούμε την Τράπεζα ως έναν πολύ σημαντικό φορέα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης της τοπικής κοινωνίας. Η Π.Ε. Πιερίας εκτιμά, εμπιστεύεται και σέβεται την Τράπεζα και θέλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της να υποστηρίξει και να βοηθήσει την περιοχή της Πιερίας για να βελτιώσει το επιχειρηματικό προϊόν της", δήλωσε χαρακτηριστικά η κα Μαυρίδου.

"Σήμερα καλωσορίσαμε στην Τράπεζα της Πιερίας την Αντιπεριφερειάρχη μας κα Μαυρίδου μαζί με τους συνεργάτες της. Η έμπρακτη στήριξή τους προς την Τράπεζα της Πιερίας είναι γεγονός. Στα 17 χρόνια λειτουργίας μας, είχαμε πάντοτε πολύ καλές σχέσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση με την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αλλά και με τη σημερινή μορφή της, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Η κα Μαυρίδου δήλωσε τη συμπαράστασή της στο έργο μας ώστε να πάει μπροστά ο τόπος. Την ευχαριστούμε θερμά για αυτή την κίνησή της και εκφράζουμε την αισιοδοξία ότι θα ακολουθήσουν πολλοί ακόμα το παράδειγμά της. Όλοι μας δίνουμε αγώνα για τον τόπο μας. Αν δεν υπήρχε η Τράπεζά μας, στον καιρό της κρίσης, θα μετρούσαμε ακόμη περισσότερα επιχειρηματικά λουκέτα και ανέργους. Χρειαζόμαστε όλους τους Πιεριείς για να γίνουμε μια ισχυρή Τράπεζα στην υπηρεσία των Πιεριέων", υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Τράπεζας Νίκος Μηλιώτης.
Σημειώνεται, ότι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές και κατέθεσαν προτάσεις κοινής συνεργασίας.