Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: "ΕΛΙΑ, ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ" από την ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε./OLYMP & τις Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ

Η Ελλάδα, σε όλη την επικράτειά της, είναι έμπλεη με το ευλογημένο δέντρο της ελιάς, ως ευλογία της φύσης.
Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε./OLYMP σε συνεργασία με τις Εκδόσεις
ΜΙΛΗΤΟΣ, παρουσιάζουν την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, στις 8 το βράδυ, στην Αστική Σχολή Κατερίνης (Ειρήνης 12) την αφιερωματική έκδοση για το «δέντρο της ζωής», όπως θεωρείται η Ελιά.
Με κείμενα και εικόνες στην εν λόγω έκδοση επιχειρείται η διαχρονική παρουσίαση του ευλογημένου δέντρου με διαδρομή αιώνων, αποτυπώνοντας την Ελιά στα ευγενέστερα δημιουργήματα των ανθρώπων, πάντα με τον ειρηνικό της χαρακτήρα ως οικουμενικό σημείο αναφοράς.
Την εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

Αναλυτικότερα για το εκδοτικό αυτό έργο θα μιλήσουν:
-         Απόστολος Τζιτζικώστας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
-   Δρ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τ. Διευθύντρια επιστ. συνεργάτις Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.
-         Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
-         Τζανέτος Καραμίχας, Πρόεδρος ΠΑΣΕΓΕΣ.



Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τερτιβανίδης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε.  Χαλκιδικής, Εθνικός Panel Leader για την επιτραπέζια ελιά.
                                                               Με την παράκληση της αναφοράς



Για πληροφορίες: Εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ, κ. Νίκος Κομν. Χατζηγεωργίου, τηλ. 210-3211170.