Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα Ποσειδώνια 2016

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα
ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, που άνοιξαν φέτος τις πύλες τους την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016. Η κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo Center και κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς διεθνείς επαγγελματίες της ναυτιλίας, ενώ έκλεισε την αυλαία της την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

Η τελετή εγκαινίων σηματοδότησε την έναρξη της έκθεσης θεσμού για τον ναυτιλιακό κλάδο, που φέτος ξεπέρασε σε μέγεθος και εύρος κάθε προηγούμενη διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, η φετινή διοργάνωση φιλοξένησε πάνω από 40 συνέδρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 1.800 εκθέτες από 89 χώρες, καλύπτοντας όλο το φάσμα της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, και μεταξύ των εκθετών έλαβαν μέρος περισσότερα από 200 ναυπηγεία, 19 εθνικά περίπτερα, πάνω από 80 εταιρείες από τον παγκόσμιο κλάδο της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)  και δεκάδες εταιρείες εξειδικευμένες στη διαχείριση του έρματος των πλοίων. Οι δε επισκέπτες ξεπέρασαν τις 20.000 από όλο τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνει τη φήμη των Ποσειδωνίων ως του κορυφαίου παγκόσμιου ναυτιλιακού γεγονότος.


Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πραγματοποιήθηκε και φέτος  μέσω του κοινού περιπτέρου με τον  HEMEXPO – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, έχοντας κοινό σκοπό την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στα ελληνόκτητα πλοία, αφού οι Ελλάδα αποτελεί την μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή δύναμη με περισσότερα από 4.000 πλοία, αποτελώντας το 16% του παγκόσμιου στόλου. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., παράγει πιστοποιημένα προϊόντα, κυρίως φωτιστικά, για εσωτερικούς χώρους και για μηχανοστάσια πλοίων.

Τα Ποσειδώνια 2016 τελέστηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Πειραιά, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας του Λονδίνου, της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.