Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Χορηγία την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μ.ε.Α.


Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που
διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αρχές εκείνες της εταιρικής υπευθυνότητας, που επιτάσσουν την προστασία και τη στήριξη των κοινωνικών εταίρων και του κοινωνικού συνόλου.

Πιο συγκεκριμένα,  αναπτύσσει πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την βελτίωση συνθηκών ζωής ευπαθών ομάδων πληθυσμού, στη γενικότερη αναβάθμιση του βιοτικού και πολιτισμικού επιπέδου καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος ως αναγκαίου όρου για την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των δράσεών της η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πρόσφερε απλόχερα τον Φωτισμό Ασφαλείας, το Σύστημα Πυρανίχνευσης και το Σύστημα Συναγερμού για τον καινούριο χώρο της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ  - Α.μ.ε.Α ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.

Κύριο μέλημα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι με αυτήν την χορηγία να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η ασφάλεια των παιδιών – νέων & εφήβων με νοητική υστέρηση – φάσμα αυτισμού που απασχολούνται στον απογευματινό εθελοντικό πολυχώρο της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.μ.ε.Α. και να γίνουν οι μέρες των παιδιών αυτών φωτεινές και γεμάτες ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Η ενίσχυση άλλωστε της κοινωνίας και ειδικά των ευπαθών ομάδων καθώς και η κοινωνική προσφορά οδηγούν στην βελτίωση όλης της κοινωνίας μας.






«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»