Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 28/7/16 - 3/8/16

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ

ICE AGE: COLLISION COURSE     (Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά)


ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.
The Dressmaker - Η Μοδίστρα     (Κέιτ Γουίνσλετ, Τζούντι Ντέιβις, Λίαμ Χέμσγουορθ)
Καθημερινά στην ΘΕΡΙΝΗ αίθουσα.

( Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα συνεχίσει στην Αιθ1 με κλιματισμό )


Σκηνοθεσία: Τζόσλιν Μουρχάουζ, με την Κέιτ Γουίνσλετ.

Παίζουν: Κέιτ Γουίνσλετ, Τζούντι Ντέιβις, Λίαμ Χέμσγουορθ, Χιούγκο Γουίβινγκ.

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ρόζαλι Χαμ
Εκδόσεις Ωκεανός
ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ 2015
Από το βιβλίο στην οθόνη
Η Ρόζαλι Χαμ πούλησε τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου της στη μεγάλη οθόνη το 2000. Η ίδια είχε αναφέρει σε συνέντευξη της: «Είχα δεκάδες προσφορές στο τραπέζι, μόλις λίγες εβδομάδες αφού κυκλοφόρησε το βιβλίο. Επέλεξα ένα παραγωγό που ήταν παθιασμένος με το βιβλίο κι αποφασισμένος να το φέρει εις πέρας»- ωστόσο η ταινία έμεινε στο ράφι για εννιά χρόνια. Τότε ήρθε στο προσκήνιο η παραγωγός Σου Μάσλιν, η οποία ανέλαβε τα δικαιώματα κι ανέθεσε στη Τζόσελιν Μούρχαους να γράψει και να σκηνοθετήσει την ταινία. Η Μάσλιν αναφέρει: « Η Τζόσελιν ζούσε στο Λος Άντζελες, όπου και ταξίδεψα δύο φορές  στην προσπάθεια μου να την πείσω να γυρίσει στην Αυστραλία για να κάνουμε την ταινία». Η Μουρχάους αναφέρει: «Η ταινία πραγματεύεται τα αγαπημένα μου θέματα: εκδίκηση, αγάπη και δημιουργία. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το καταπληκτικό καστ με το οποίο είχα την ευκαιρία να δουλέψω».
 Η Kate Winslet και ο Liam Hemsworth, γνωστός από τη σειρά ταινιών "Hunger Games", πρωταγωνιστούν στη δραματική ταινία που σιγουρα θα σας μείνει αξέχαστη.
Μια εκθαμβωτική Κέιτ Γουίνσλετ ντυμένη με άψογο στυλ απ’ την κορυφή ως τα νύχια, φτάνει μια νύχτα σε ένα έρημο χωριό, χαμένο κάπου στην αχανή Αυστραλία. Κατεβαίνει από το λεωφορείο, ακουμπά μια ραπτομηχανή Singer απαλά στο χώμα, κοιτάζει τα κτίρια ολόγυρα, γύρω ανάβει τσιγάρο και λέει:
- Γύρισα καθάρματα!
Μια  πολύχρωμα λαμπερή ιστορία σκληρής εκδίκησης ξεκινά που άλλοτε παίρνει τραγική κι άλλοτε μαύρη χιουμοριστική μορφή, πάντα όμως με στυλ και άψογη γαλλική φινέτσα.
Μια γοητευτική και κοσμοπολίτισσα γυναίκα, η Τίλη, επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη στην Αυστραλία, όπου μεγάλωσε. Εκεί με τη βοήθεια της ραπτικής της μηχανής μεταμορφώνει της γυναίκες της περιοχής και παίρνει μια... "γλυκιά" εκδίκηση από αυτούς που την υποτίμησαν...

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ
Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στην ταράτσα του που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή μια από τις πιο ιστορικές κληματαριές της πόλης, δίπλα στα εμπορικά καταστήματα και τις οικοδομές.

Ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες παντού, με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, αναδύουν τις μυρωδιές τους και προσφέρουν την δροσιά τους στους θαμώνες, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Επίσης, υπέροχα cocktail, παγωμένες μπύρες, και άνετα τραπεζοκαθίσματα σε ετοιμάζουν να ζήσεις μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό,‘μ’αγιόκλημα και γιασεμιά’, όπως λέει και το τραγούδι…


Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: