Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

«Άνοιξε τα πανιά σου» και σπούδασε Ναυτιλιακά στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ


 Η ελληνική Ναυτιλία, μια βιομηχανία με παγκόσμια εμβέλεια, σε περιμένει. Σπούδασε «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και
    «άνοιξε τα πανιά σου» για να εισέλθεις στο βασικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, που απασχολεί χιλιάδες στελέχη σε όλον τον κόσμο, σε πληθώρα θέσεων: από τη διοίκηση ενός πλοίου ή λιμανιού, μέχρι τις υπηρεσίες ασφάλισης και τραπεζικής χρηματοδότησης.

Η Ελλάδα είναι από τα ισχυρότερα ναυτικά κράτη στον κόσμο και η Ναυτιλία αποτελεί έναν από τους δυνατότερους κλάδους και τους βασικούς στυλοβάτες της ελληνικής οικονομίας, που έχει ανάγκη από δυναμικά στελέχη και εξασφαλίζει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και αναγνώριση.

Ο Τομέας των Ναυτιλιακών αποτελεί έναν από τους πλέον δραστήριους κλάδους της αγοράς εργασίας, γεγονός που κατατάσσει την ενασχόληση με τα Ναυτιλιακά μεταξύ των κορυφαίων προσοδοφόρων επαγγελμάτων και καθιστά τις σπουδές της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ως την επιλογή που θα σου εξασφαλίσει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία...
 
Ποιότητα σπουδών στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ
Οι σπουδές στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ εξασφαλίζουν την ποιότητα σπουδών και οδηγούν στην απόκτηση όλων των εφοδίων και των προσόντων για μια επιτυχημένη καριέρα στο δυναμικό και συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της διεθνούς Ναυτιλίας, μέσα από ένα συνδυασμό εξειδικευμένης θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης.

Ως Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας, έχεις τη δυνατότητα να εξελιχθείς επαγγελματικά σε έναν από τους πλέον δραστήριους, ανταγωνιστικούς και ενδιαφέροντες κλάδους της αγοράς εργασίας.
Η αυξανόμενη ανάγκη του κλάδου για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες έχει εκτοξεύσει τη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες, εξασφαλίζοντάς τους ικανοποιητικές οικονομικές απολαβές.
Τα «Στελέχη Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα της Ναυτιλίας», με τις εξειδικευμένες γνώσεις που θα αποκτήσουν, μπορούν να εξελιχθούν στα αυριανά ανώτερα στελέχη του ευρύτερου ναυτιλιακού τομέα.
Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας» από το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ:
Έχεις γνώσεις ναύλωσης και λειτουργίας ενός πλοίου
Μπορείς να αναλάβεις το management μιας εταιρίας
Έχεις γνώσεις των διεθνών εμπορικών σχέσεων
Ανώτερες σπουδές στο Mediterranean College
Ως απόφοιτος της ειδικότητας «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας», μπορείς να συνεχίσεις τις ναυτιλιακές σπουδές σου στο Mediterranean College του Ομίλου ΞΥΝΗ ή να συνδυάσεις τα Ναυτιλιακά με άλλες ειδικότητες σπουδών ανώτερου επιπέδου:
·         Να αποκτήσεις πτυχίο Bachelor στο Mediterranean College σε 3 χρόνια και μετά να συνεχίσεις και για Master's Degree.
·         Να αποκτήσεις σε ένα χρόνο το «Executive Diploma in Shipping» από το London Centre of Management.
·         Να συνεχίσεις τις σπουδές σου στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ σε μια επιπλέον ειδικότητα, όπως τα Τουριστικά και το Marketing.
Το Executive Diploma in Shipping είναι ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης μεταπτυχιακού επιπέδου που έχει ως στόχο να καταρτίσει και να εκπαιδεύσει φιλόδοξα, δυναμικά στελέχη επιχειρήσεων στη θεωρία και τα πεδία της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Ναυτιλίας γενικότερα. Καλύπτει όλες τις βασικές περιοχές του Shipping, από θέματα λιμένων και μεταφορών μέχρι ναυτασφαλίσεις και συναλλαγές, προσφέροντας στους εκπαιδευόμενους εξειδικευμένες, στοχευμένες, εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να ανελιχθούν και να καταλάβουν θέσεις ευθύνης στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Πού θα δουλέψεις
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου στα Ναυτιλιακά του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έχεις όλα τα προσόντα να διεκδικήσεις και να αρπάξεις κάθε επαγγελματική ευκαιρία και να στελεχώσεις θέσεις σε:
ναυτιλιακές εταιρίες (στα τμήματα διοίκησης, ναυλώσεων, λογιστικής, πληρωμάτων, προμηθειών κ.α.)
εξαγωγικές εταιρίες
ναυτικούς οργανισμούς
οργανισμούς νηογνωμόνων
τράπεζες
γραφεία κρουαζιέρας και ακτοπλοΐας
ναυτιλιακά πρακτορεία
λιμενικούς οργανισμούς
ναυπηγικές και ναυπηγοεπισκευαστικές επιχειρήσεις
ναυτασφαλιστικά γραφεία
Σημαντικές συνεργασίες του Ομίλου ΞΥΝΗ
Ο Όμιλος ΞΥΝΗ προχωρά πάντοτε ένα βήμα πέρα από την ποιότητα σπουδών και φροντίζει να στρώσει το χαλί της επαγγελματικής αποκατάστασης των σπουδαστών του, μέσω σημαντικών συνεργασιών που συνάπτει με εταιρίες κύρους όλων των κλάδων σπουδών.
Όσον αφορά τα Ναυτιλιακά, έχει συνάψει συνεργασίες με τις εξής εταιρίες του κλάδου: AEGEAN SPEEDLINES, ANEK LINES, LOUIS CRUISES, HELMEPA, SPRINGFIELD SHIPPING CO (ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ), ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ, ORANGE CRUISES, MARITIME ECONOMIES.
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 – Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406