Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ


Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Σάββα Στούππα και την ποδοσφαιρική ομάδα του Δήμου Λεμεσού, είχε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, στο Δημαρχείο.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Πέρσα Παπαϊωάννου του Δήμου Λεμεσού, καθώς και βετεράνοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές.
Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας και καλών πρακτικών όπως και ποικίλες δράσεις των δύο αδελφοποιημένων από το 1984 πόλεων, της Θεσσαλονίκης και της Λεμεσού, με αφορμή τον σημερινό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των βετεράνων Κύπριων ποδοσφαιριστών και των βετεράνων ποδοσφαιριστών της Θεσσαλονίκης.
Ο Σπύρος Πέγκας αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία των δύο πόλεων σε αθλητικές διοργανώσεις με παλαιότερες ανταλλαγές αθλητών, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι θα μπορούσε να προωθηθεί η διοργάνωση αγώνων μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δήμου Θεσσαλονίκης κι εκείνης της Λεμεσού, καθώς και μεταξύ βετεράνων αθλητών – ποδοσφαίρου και στίβου.
 Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων καταλήγοντας έκανε λόγο για το επικείμενο ταξίδι αντιπροσωπείας του Δήμου  Θεσσαλονίκης στη Λεμεσό, στα τέλη Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της Διπλωματίας των Πόλεων, που στοχεύει στην αμοιβαία τουριστική ανάπτυξη, ενώ αναδεικνύει την αξία της ανταλλαγής καλών πρακτικών εξωστρέφειας, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης μεταξύ των δύο πόλεων.