Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Μία ακόμη εξαιρετική παρουσίαση του καλλιτεχνικού επιπέδου της χορωδίας του Πολιτιστικού  Συλλόγου Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», είχαμε την ευκαιρία να
απολαύσουμε στις 25 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:00μ.μ. στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας-Θεσσαλονίκης.


     Η χορωδία  του Συλλόγου συμμετείχε στο χορωδιακό φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας  «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».  Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, μεταξύ άλλων χορωδιών, τραγούδησε  γνωστά  παραδοσιακά τραγούδια.
     Η άψογη οργάνωση και εκτέλεση του μουσικού προγράμματος, πάντα υπό την καθοδήγηση του μαέστρου και χοράρχη κ. Νικολάου Πατρή, προκάλεσαν  καθολικά σχόλια θαυμασμού και επαίνων.


    Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τόσο  για την πρόσκληση συμμετοχής της χορωδίας μας στην εκδήλωση, όσο και για την υπέροχη φιλοξενία. Πολλά, πολλά συγχαρητήρια και ευχές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεοχωρούδας, για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν. Είθε ο Θεός να τους αξιώνει και να τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν πάντα με επιτυχία.


     Θεωρώ χρέος μου να συγχαρώ  και ευχαριστήσω ολόθερμα ιδιαιτέρως την κ. Άννα Ραφαηλίδου και τον σύζυγο της, που άνοιξαν τόσο την καρδιά τους, όσο και το σπίτι τους και  υποδέχτηκαν ολόκληρη την αποστολή 40 ατόμων. Η φιλοξενία τους, η πρόσχαρη συμπεριφορά τους, το χαμόγελο τους μας συγκίνησαν και κέρδισαν μία θέση στην καρδιά μας. Ευχαριστούμε!!


     Συγχαρητήρια πολλά, αξίζουν στον καθηγητή μουσικής-μαέστρο κ. Ν. Πατρή, αλλά και  στις κυρίες και στους κυρίους που απαρτίζουν την χορωδία του Συλλόγου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν, σε όσους παραβρέθηκαν ως συνοδοί και πάντα στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου.   

Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων και Διαφήμισης       
Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα