Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Έργα συντήρησης σχολικών κτιρίων του Δήμου Δέλτα με τη συνδρομή της ΔΕΣΦΑ ΑΕ

Τη χρηματοδότηση έργων συντήρησης σχολικών κτιρίων του Δήμου Δέλτα στο 1ο, 2ο και 3ο Γυμνάσιο Διαβατών ανέλαβε η ΔΕΣΦΑ ΑΕ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής
ευθύνης.


Μεταξύ των εργασιών που θα υλοποιηθούν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εργασίες αποκατάστασης στα γήπεδα χάντμπολ και μπάσκετ, στον αύλειο χώρο, στις σχολικές παιδικές χαρές, στην εγκατάσταση θέρμανσης.


Σχετικά με την πρωτοβουλία της ΔΕΣΦΑ ΑΕ, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πολύ σημαντικό για την τοπική κοινωνία, για τους δημότες αλλά και για το Δήμος μας στην συγκυρία της βαθιά οικονομικής κρίσης, που όπως όλοι γνωρίζουμε, πλήττει καίρια την τοπική αυτοδιοίκηση, να υπάρχουν επιχειρηματίες και εταιρίες που διαθέτουν κοινωνική ευθύνη. Εταιρίες και επιχειρηματίες που συναισθάνονται την υποχρέωση να επιστρέφουν στην κοινωνία, μέρος από τα κέρδη τους. Θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΣΦΑ ΑΕ για την συνεισφορά της στο έργο της συντήρησης των σχολικών κτιρίων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση του Δήμου μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς το καλύτερο δυνατό σχολικό περιβάλλον».