Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ


 ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ



ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΤΟΥ ΟΜΩΝΥΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ “ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


* ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ:κ. Πασχάλη, Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω σήμερα κοντά μας, σ΄αυτή τη σεμνή τελετή προς τιμήν σας, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή προσφορά σας στην Ιστιοπλοϊκή Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ευγενική σας χειρονομία αποτελεί πολύτιμη βοήθεια στις προσπάθειες των αθλητών μας να πετύχουν τους στόχους τους και να προβάλουν την Αστυνομία μέσω του αθλητισμού. Αναμφισβήτητα με την πράξη σας αυτή αποδεικνύετε το σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη σας για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Έχοντας το βλέμμα στο μέλλον και με στραμμένη την προσοχή στην ανάπτυξη και ενδυνάμωση της ομάδας, η δική σας συμπαράσταση ενισχύει το κουράγιο και την αποφασιστικότητα τους ώστε να αναδείξουν τη δυναμική που έχει η ομάδα τους και να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις.
Η αξιέπαινη αυτή πράξη έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί έγινε σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία πράγμα που όμως αποδεικνύει ότι ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν απωλέσθηκαν στη σημερινή κοινωνία.
Εκφράζοντας τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου αλλά και των μελών της Ιστιοπλοϊκής Ομάδας σας παραδίδω αυτή την τιμητική πλακέτα.”.