Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΑΙΧΜΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Όσοι βουλευτές διόριζαν ρουσφετολογικά δέν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια.Είναι ηθικά ελεγκτέοι

Από την εποχή της καταστροφικής  5ετούς διακυβέρνησης Κ.Καραμανλή βουλευτές της ΝΔ αλλά και αργότερα μετά τόν σχηματισμό της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη
τόν Ιούνιο 2012 ξεκίνησε ο διορισμός ημετέρων με παράκαμψη και απαξίωση επονείδιστα  του ΑΣΕΠ και τό βόλεμα τών δικών τους κομματικών παιδιών σε βάρος άλλων με περισσότερα προσόντα.
Κτίσθηκε έτσι  το κράτος αναξιοκρατίας και φαβοριτισμού οι εξυπηρετήσεις κομματικών φίλων και τοποθέτηση τους σε ΔΟΥ ΙΚΑ έδιναν καί έπαιρναν,οργίασαν κυριολεκτικά ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ στήν επαρχία.
Να μην κατονομάσω(σεβόμενος το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων), θα φέρω σε δύσκολη θέση κάποιους.
Βλέπουν τήν κρατική μηχανή σαν βασιλόπιτα πού θα μοιράσουν  στα πλαίσια ενός τεράστιου και πολυπλόκαμου πελατειακού μηχανισμού πού έστησαν ,σε κομματικούς φίλους απο πολιτική ιδιοτέλεια
ΝΠΔΔ στελεχώθηκσν.με κομματικούς ημέτερους ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας και πρυχίων τήν ώρα που κοινωνία φτωχοποιείται και υποφέρει και η ανεργία εκτοξεύεται με ανεξέλεγκτους ρυθμούς
Προσλαμβάνονται με 6μηνες συμβάσεις που ανανεώνονται και επιδιώκουν δικαστικά τήν μονιμοποίηση τους,παρατρεχάμενες σύμβουλοι και θεραπαινίδες έχουν προτεραιότητα στήν κατάληψη της κρατικής μηχανής. 

ΠΑΣΟΚ ΝΔ πρωταγωνιστούν σε παράνομους διορισμούς ,κομματικά στελέχη γίνονται Δ/ντες Σύμβουλοι Οργανισμών  του Δημοσίου με υψηλούς μισθούς και πολλαπλά προνόμια.
Δυστυχώς αυτή η πρακτική συνεχίζεται απο τήν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  πού ως αντιπολίτευση ήταν καταγγελτική με αναξιοκρατικές τοποθετήσεις πού έχουν επανειλημμένα και τεκμηριωμένα καταγγελθεί δημόσια.
Αυτή η αρνητική  παλαιοκομματική πραγματικότητα και παθογένεια πρέπει να εκλείψουν
Νομίζω ο  νέος Πρόεδρος της ΝΔ Κυρ.Μητσοτάκης πρέπει έχει ηθική υποχρέωση  να το αλλάξει και να το καταργήσει αυτό αμείλικτα, να αφήσει στα πλαίσια εκκαθάρισης και ανανέωσης  εκτός νυμφώνος και ψηφοδελτίων όσους κοινοβουλευτικούς υπηρέτησαν τήν λογική να βολευτούν τα δικά μας παιδιά.


Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
ΔικηγόροςΑΠ